Vyriausiasis treneris Damiras Petravičius prieš rungtynes su „NK Krk“ komanda futbolininkus perspėjo, kad varžovo nereikia nuvertinti.

„Žaiskite maksimaliai susikaupę. Kovokite taip, kaip kovojo su slovėnais žaidę vyrai“, - nuteikinėjo komandą kovai treneris.

Rungtynes žalgiriečiai pradėjo turėdami iniciatyvą, bet 21 minutę varžovai pasinaudojo gynėju klaida ir išsiveržė į priekį. Dar po minutės „NK Krka“ komanda turėjo dviejų įvarčių pranašumą.

Po šalto dušo žalgiriečiai sugebėjo atsitokėti. 26 minutę Robertas Freidgeimas prasiveržė kairių kraštu, perdavė kamuolį į baudos aikštelę ir VMFD „Žalgiris“ komandos peržiūroje dalyvaujantis puolėjas Sandroi Ugrina nesunkiai pasiuntė kamuolį į vartų tinklą.

71 minutę „iššovė“ Povilas Krasnovskis. Po tolimo jo smūgio kamuolys atsimušęs į virpsą atsidūrė vartų tinkle. Dar po devynių minučių Karolis Urbaitis iš krašto bandė perduoti kamuolį link vartų, bet kamuolys surado ne komandos draugą, o virpsą ir atsidūrė vartuose.

„Rungtynių pradžioje pritrūko koncentracijos. Prasileidome du įvarčius, bet komanda parodė charakterį iš išplėšė pelnytą pergalę. Per dvi dienas nugalėjome du kartus. Tai pozityviai veikia komandą. Lydimi geros nuotaikos treniruosimės ir rengsimės draugiškoms rungtynėms su „Maribor“ komanda“, - po rungtynių kalbėjo treneris Mindaugas Čepas.