Lenkijos komandoje rungtyniauja Lietuvos jaunimo (iki 21 metų) rinktinės narys Vytautas Andriuškevičius.

„Tęsdami sėkmingą bendradarbiavimą su Lenkijos komandomis, artėjančioje varžybų pertraukoje vyksime į Gdanską, kur susitiksime su vietos futbolo klubu „Lechia“. Praėjusiais metais, po varžybų Vilniuje, pažadėjome atvykti žaisti atsakomųjų varžybų į naująją PGE areną, talpinančią 45 tūkstančius žiūrovų.

Pirmų trejų varžybų lankomumo vidurkis naujame stadione viršijo 25 tūkstančius tad tikimės daug žiūrovų ir gero futbolo. Neskaitant rungtynių su Latvijos ekipomis, nuo 2010 metų liepos mėnesio – tai bus mūsų 11-os tarptautinės draugiškos varžybos ir penktos su Lenkijos „Ekstraklasa“ lygos komandomis”, – pasakojo VMFD „Žalgirio” sporto direktorius Mindaugas Nikoličius.

Komandos jau buvo susitikusios 2010 metų vasarą. „Žalgirio“ mūšio 600 metų sukakčiai paminėti skirtos rungtynės Vilniaus „Žalgirio“ stadione baigėsi lygiosiomis - 0:0.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją