Būtent Gargžduose spręsis pirmojo „SMScredit.lt A lygos“ nugalėtojas. „Žalgirį“ ir Gargždų „Bangą“ prieš paskutinįjį turą skiria tik vienas taškas. Jei laimės „Žalgiris“, tai turnyrinėje lentelėje išsiverš į priekį solidžiais keturiais taškais, o Gargždų pergalės atveju – žemaičiai taps A lygos lyderiais ir pirmąjį turą baigs turėdami 2 taškų persvarą.

Į kelionę „Žalgiris“ išvyko rungtynių išvakarėse ir apsistojo Nidoje, už 50 kilometrų nuo Gargždų. Pavakarieniavę, pasivaikščioję žalgiriečiai anksti patraukė miegoti. Penktadienio rytą jų laukė lengva mankšta su komandos treneriais, o po jos pasitarimas ir poilsis prieš kelionę ir rungtynes, kurios prasidės 18 valandą 30 minučių.

Į rungtynes žalgiriečiai išvyko stipriausios sudėties. Būsimos rungtynės svarbios ne tik dėl viešpatavimo A lygos turnyrinėje lentelėje. Panašu, kad abi komandos turi didelius šansus susitikti kovoje dėl pirmojo šių metų trofėjaus – LFF taurės. Tiek „Banga“, tiek „Žalgiris“ pirmosiose pusfinalio rungtynėse įveikė savo oponentus ir jėgas futbolininkams gali tekti išbandyti kur kas didesnį svorį turinčiose rungtynėse.

„Žalgirio“ saugas Artūras Žulpa prieš centrines turo rungtynes tikino, kad dvikova su „Banga“ bus kiek kitokia nei visos kitos.

„Bus daugiau pykčio ir noro įrodyti sau, kitiems bei fanams, kad lygiosios su „Klaipėdos granitu“ buvo atsitiktinumas. Turnyro lentelė rodo, kad „Banga“ dabar yra pagrindinė mūsų konkurentė, todėl mūsų tikslas yra nuvažiuoti ten ir nugalėti“, – teigė jis.

Dėmesio! Iki šiandien (balandžio 18 d.) 18:29 val. spėkite A lygos rungtynių tarp Gargždų „Bangos“ ir Vilniaus „Žalgirio“ rezultatą bei dalyvaukite konkurse, kurio pagrindinis prizas – kelionė kartu su žalgiriečiais į UEFA Čempionų lygos rungtynes.

Laimės daugiausiai teisingai rungtynių rezultatų atspėjęs kovo 9 d. – birželio 22 d. Penkiems, teisingai atspėjusiems šių rungtynių rezultatą, „Žalgiris“ padovanos kvietimą į A lygos rungtynes Vilniuje. Neužmirškite pakviesti dalyvauti ir savo draugų.

Dėl bilietų į rungtynes ir pagrindinio prizo kovoja visi teisingai rezultatus atspėję DELFI sportas ir auto „Facebook“ paskyroje.