„Ligue 1“ 6 turo rungtynėse „Lyon“ išsiveržė į priekį po 54 min. Lucaso Paquetos pelnyto įvarčio. Nors 66 min. Neymaras tiksliu smūgiu nuo 11 metrų žymos rezultatą išlygino, bet vėliau rimtesnių progų PSG ekipa neturėjo. Iki pat 90-osios minutės, kai Kilianas Mbappe rado varžovų baudos aikštelėje niekieno neprižiūrimą Mauri Icardi ir pastarasis galva pelnė pergalingą įvartį.

Lionelis Messi rungtynes pradėjo startinėje sudėtyje, bet 76 min. buvo pakeistas. Tai buvo jo trečiosios rungtynės PSG ekipoje ir kol kas geriausiu pasaulio futbolininku tituluojamam 34 metų argentiniečiui naujoje komandoje pasižymėti dar nepavyko.

Vis dėlto, PSG ir be L. Messi įvarčių renka taškus ir iškovojo jau šeštą pergalę iš eilės. Antroje vietoje Prancūzijos čempionate žengiantis „Marseille“ nuo lyderių atsilieka 6 taškais.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ispanijoje tikrą dramą išgyveno Madrido „Real“. „Karališkasis“ klubas „La Liga“ 5 turo rungtynėse ilgai vijosi „Valencia“ ekipą, ir kuometu jau atrodė, kad gresias pirmasis pralaimėjimas, Vinicius ir Karimas Benzema dviem įvarčiais nulėmė „Real“ pergalę.

„Valencia“ gretose 66 min. pasižymėjo Hugo Duro.

Po šios pergalės 13 tašų turintis „Real“ čempionate pakilo į pirmąją turnyrinės lentelės vietą, o „Valencia“ lieka trečioje vietoje.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Tuo metu Italijoje pirmosios pergalės vis dar ieško Turino „Juventus“. Šįkart „Juventus“ savo aikštėje lygiosiomis 1:1 sužaidė su „AC Milan“ ekipa. Jau 4 min. šeimininkus į priekį išvedė Alvaro Morata, bet 76 min. Ante Rebičius rezutatą išlygino.

Po 4 turų „Juventus“ turi vos 2 taškus ir „Serie A“ pirmenybėse užima 18 vietą. Tuo metu, 10 taškų surinkęs „AC Milan“ žengia antroje pozicijoje. Pirmauja taip pat 10 taškų turintis Milano „Inter“.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją