Paryžiaus „Saint-Germain“ klubo puolėjas prieš artėjančias rungtynes Lisabonoje nusprendė įkaitinti rungtynių atmosferą ir pareiškė, kad jo Brazilijos fanams reikia labiau nei C.Ronaldo.

„Manau, kad pasaulio čempionatui Zlatano reikia labiau nei Ronaldo. Aš galiu suteikti daug jaudulio ir įmušti nuostabius įvarčius – šiose srityse man niekas neprilygsta. Manau, kad fanai mane Brazilijoje nori pamatyti labiau nei bet kurį kitą žaidėją“, – kalbėjo Z. Ibrahimovičius.

„Žinoma, aš labai gerbiu Cristiano. Nėra jokių abejonių, kad jis yra vienas geriausių pasaulio futbolininkų“, – toliau savo mintis dėstė PSG puolėjas.

Visgi švedas pripažino, kad jis nė kiek nesijaudintų, jei sutrukdytų C. Ronaldo žaisti Brazilijoje: „Pasaulio čempionatas yra puikus sportinis renginys – ten turi žaisti geriausi futbolininkai“.

„Jei Ronaldo, Neymaras, Wayne'as Rooney, Lionelis Messi ar Xavi ten nežaistų, turnyras dėl to tikrai prarastų šiek tiek grožio. Gaila, kad vienas iš mūsų ten tikrai nežais, tačiau aš darysiu viską, kad į Braziliją vykčiau aš“, – užbaigė Z. Ibrahimovičius.

Z. Ibrahimovičius taip pat spėjo pašmaikštauti su TV4 reporteriais. Jo buvo paklausta kokios rungtynių baigties jis tikisi, ir Ibra atsakė: „Tik vienas Dievas žino“.

Tada televizijos reporterė pridūrė: „Paklausti jo dabar būtų labai sunku“.

Visgi Švedijos rinktinės lyderis į šią frazę iškart atsakė šmaikščiai: „Sunku nebūtų, nes dabar kalbate su juo“.
Cristiano Ronaldo ir Zlatanas Ibrahimovičius

Visos atkrintamųjų varžybų poros:

Europos

Portugalija – Švedija (lapkričio 15 ir 19 d.)

Ukraina) – Prancūzija (lapkričio 15 ir 19 d.)

Graikija – Rumunija (lapkričio 15 ir 19 d.)

Islandija – Kroatija (lapkričio 15 ir 19 d.)

Tarpkontinentinės

Jordanija – Urugvajus (0:5, atsakomasis mačas - lapkričio 20 d.)

Meksika – Naujoji Zelandija (5:1, atsakomasis - lapkričio 20 d.)

Afrikos

Nigerija – Etiopija (2:1, atsakomasis - lapkričio 16 d.)

Senegalas – Dramblio Kaulas (1:3, atsakomasis - lapkričio 16 d.)

Kamerūnas – Tunisas (0:0, atsakomasis - lapkričio 17 d.)

Egiptas – Gana (1:6, atsakomasis - lapkričio 19 d.)

Alžyras – Burkina Fasas (2:3, atsakomasis - lapkričio 19 d.)

* * *

Finalinio pasaulio čempionato etapo burtai bus traukiami gruodžio 6 dieną Bahijoje, Brazilijoje.

DELFI primena, kad 2014 metų pasaulio futbolo čempionatas vyks birželio 12 – liepos 13 dienomis dvylikoje Brazilijos miestų. Tai bus antras kartas istorijoje, kai pirmenybes priims Brazilija (1950 m. finale Urugvajus 2:1 įveikė šeimininkus brazilus).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)