Puolėjas iš Švedijos gali keiksnoti likimą: kelį jis susižeidė kone paskutinę UEFA Europos lygos atsakomųjų ketvirtfinalio rungtynių pagrindinio laiko sekundę.

Atakos smaigalyje atsidūręs aukštaūgis futbolininkas pašokęs krūtine nusimetė kamuolį arčiau vartų ir po akimirkos galėjo paskutiniu lietimu išplėšti pergalę šeimininkams.

Bet nutiko priešingai: Z. Ibrahimovičius kryptelėjo dešinę koją ir sukniubo ant vejos skausmo perkreiptu veidu. Suteikus pirmą medicininę pagalbą švedas iššlubavo iš aikštės į rūbinę.

Pirmame kėlinyje panašiai dvikova baigėsi „Manchester United“ gynėjui Marcosui Rojo, kuris taip pat susižeidė kelį ir buvo išgabentas neštuvais.

„Norėčiau būti optimistas, deja, negaliu: nuojauta dėl abiejų žaidėjų man nesako nieko gero“, – po mačo dėl praradimų graužėsi Anglijos klubo vairininkas Jose Mourinho.

Jeigu Z. Ibrahimovičiui, kaip spėjama, plyšo kryžminiai kelio raiščiai, žaisti jis negalės nuo pusmečio iki metų, o tai efektingais smūgiais ir aštriu liežuviu pagarsėjusiam snaiperiui gali reikšti net ir karjeros pabaigą.

Ibrahimovic trying to limp off. Ibra subbed off. I don't blame him. #ibra #injury #mufc #manutd pic.twitter.com/IXnStR7a8i— Perfect Pass (@PerfectPass) April 20, 2017

Tiesa, Anglijos futbolo apžvalgininkai svarsto, kad Ibros nelaimė komandai net galėjo išeiti į naudą.

Iki antro kėlinio pabaigos švedas iššvaistė ne vieną puikią progą pasižymėti. Nors „Manchester United“ jau 10-ą min. pirmavo po armėno Henricho Mchitariano tikslaus smūgio, 32-ą min. alžyrietis Sofiane Hanni nuo skersinio atšokusį kamuolį nukreipė į vartus ir išlygino santykį. Rezultatu 1:1 baigėsi ir pirmoji akistata Belgijoje, todėl komandoms teko žaisti pratęsimą.

O 107-ą min. pergalingą tašką padėjo Marcusas Rashfordas, kuris po Z. Ibrahimovičiaus traumos buvo pastumtas į centro puolėjo poziciją.

„Manchester United“ varžovai Europos lygos pusfinalyje paaiškės penktadienį ištraukus burtus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)