Sausį J.C. Garcia sugrįžo į „Wigan“ klubą, kuriame jis žaidė nuo 2013 metų, tačiau po atliktų kraujo tyrimų futbolininkas sulaukė skaudžios žinios.

„Wigan“ jau prieš savaitę pranešė, kad gynėjui rasta kraujo liga, tačiau tik šiandien klubas patvirtino, kad ta liga – kraujo vėžys (leukemija).

„Mes turime blogų žinių, nes Juanui diagnozuota leukemija. Juanas Carlosas dabar guli Mančesterio „Christie“ ligoninėje“, – blogas žinias patvirtino komandos treneris Malky Mackay.

„Daktaras Ansaras Zamanas buvo tikrai nuostabus. Kai tik Juanas Carlosas pajuto negalavimus, jam tyrimai buvo atlikti labai greitai. Mes atskraidinome Juano mamą, žmoną ir jo sesę iš Hondūro bei apgyvendinome jas šalia ligoninės, kad joms Juaną aplankyti būtų kuo paprasčiau. Jis nepalaužtas ir ketina kovoti dėl savo šeimos, žmonos ir vaikų. Visi klube jam linki kuo daugiau sveikatos“, – kalbėjo M. Mackay.

Praėjusią vasarą J.C. Garcia su Hondūro rinktine dalyvavo pasaulio futbolo čempionate Brazilijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją