Visi įdomiausi įvykiai rungtynėse Liverpulyje aikštėje vyko po ilgosios pertraukos. Svečiai – „Swansea“ futbolininkai – išsiveržė į priekį po dviejų Fernando Llorente įvarčių 48 ir 52 min., tačiau „Liverpool“ netruko atsakyti dviem tiksliais smūgiais – Roberto Firmino pasižymėjo 55 ir 69 min.

Visgi paskutinis žodis šiose rungtynėse priklausė svečiams. 74 min. kamuolį į vartus nukreipė islandas Gylfi Sigurdssonas, o tolesni šeimininkų mėginimai surengti varžovų vartų šturmą buvo nevaisingi.

Jurgeno Kloppo auklėtiniai nelaimi jau trečių „Premier“ lygos rungtynių iš eilės – prieš tai du susitikimus jie baigė lygiosiomis.

Kitose rungtynėse nuo pralaimėjimo „Stoke City“ komandai vos išsigelbėjo „Manchester United“. Išvykoje žaidę „raudonieji velniai“ ilgą laiką atsiliko po to, kai 19 min. Juanas Mata pats įsimušė įvartį, tačiau baigiantis mačui, 94 min. pusiausvyrą baudos smūgiu pavyko atstatyti klubo legendai Wayne'ui Rooney – 1:1.

Tai buvo 250-asis W. Rooney įvartis vilkint „Manchester United“ marškinėlius. 31-erių anglas tapo rezultatyviausiu visų laikų klubo futbolininku, pralenkęs legendinį serą Booby Charltoną, kuris per savo karjerą komandoje pelnė 249 įvarčius.


Paskutinės šeštadienio rungtynės buvo labai dramatiškos – centriniu turo maču laikytas susitikimas Mančesteryje tarp „Hotspur“ ir „Man City“ baigėsi lygiosiomis 2:2 (0:0).

Prieš šį mačą „Tottenham Hotspur“ ekipa buvo laimėjusi 6 kartus iš eilės, tačiau pratęsti pergalingo žygio nepavyko. Visi pagrindiniai įvykiai taip pat užfiksuoti po pertraukos.

49 min. Leroy Sane išvedė šeimininkus į priekį, o 54 min. po šiurkščios vartininko Hugo Lloriso klaidos persvarą padvigubino Kevinas de Bruyne.

Visgi tai buvo ne pabaiga. „Hotspur“ sugebėjo išsigelbėti dėka Dele Ali (58 min.) ir Heung-Min Sono (77 min.) įvarčių.

Kiti rezultatai

„Bournemouth“ 2 – 2 „Watford“;
„Crystal Palace“ 0 – 1 Liverpulio „Everton“;
„Middlesbrough“ 1 – 3 „West Ham United“;
„West Bromwich“ 2 – 0 „Sunderland“.

Anglijos čempionato turnyro lentelė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)