2010 ir 2014 m. prestižiškiausiame Europos salės futbolo turnyre šios dienos lietuvių varžovai užėmė net trečiąją vietą. „Araz“ ekipa sudaryta Azerbaidžano rinktinės pagrindu ir tarptautinėje arenoje nuolat demonstruoja puikius rezultatus.

Pirmą kartą tarp 32 pajėgiausių Europos klubų prasibrovę kauniečiai į Lučeneco miestą, kur ir vyks visos rungtynės, atvyko pirmadienį. Vakare surengę lengvą treniruotę viešbutyje antradienį jie treniravosi Lučeneco arenoje.

„Esame šimtu procentų pasirengę. Šioje arenoje danga leidžia žaisti greitą Futsalą, o mums tai yra paranku. Pasitikime savo jėgomis ir tikime, kad galime kovoti dėl pirmos vietos grupėje ir kelialapio į Elitinį etapą“, – dvikovos išvakarėse kalbėjo neseniai komandos vairą perėmęs garsus Brazilijos treneris Luciano Mistura.

Jis taip pat tikino, kad jo auklėtinių lygis leidžia varžytis su pajėgiausiais Senojo žemyno klubais. „Atvykau į aukšto lygio komandą, kurios gretose daug kvalifikuotų ir talentingų žaidėjų. Jie labai įvairūs, o man kaip treneriui tai suteikia įvairių opcijų rungtynių metu“, – kalbėjo jis.

Rungtynės tarp Kauno „Vyčio“ ir „Azar“ trečiadienį Lietuvos laiku prasidės 16.30 val. Jas tiesiogiai galėsite stebėti „Vyčio“ Facebook paskyroje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)