- Treneri, komanda specialiai ruošiasi Supertaurės rungtynėms?

-Aš manau, kad vyksta bendras pasiruošimas sezonui. Aišku, gerai, kad tos oficialios Supertaurės rungtynės tarsi generalinė repeticija prieš čempionato startą. Šiaip kažkokių ypatingų veiksmų ar specifinių priemonių nesiimame. Supertaurės finalui ruošiamės kaip kiekvienoms rungtynėms.

- Ar pažįstama  „Žalgirio“ komanda?

- Galbūt tos informacijos kažkiek ir trūksta, bet manau pas juos pakeitimų nėra taip jau ir daug. Manau, kad ir jų žaidimo braižas išliks tas pats. Šiose rungtynėse pagrindinį vaidmenį vaidins koncentracija ir nusiteikimas. Mūsų žaidėjai taip pat pasiilgę oficialių rungtynių, tad manau, kad laukia intriguojantis finalas.

- Kaip sustiprėjo komanda tarpsezoniu?

- Visi supranta, kad buvo nemažai pakeitimų. Po praėjusio sezono išėjo nemažai žaidėjų, tačiau pasipildėme ir naujais. Komplektuojant komandą atsižvelgėme ir pasirinkom tuos žmones, kurie mūsų manymu sugebės tinkamai atstovauti mūsų klubui. Žvelgiant iš kitos pusės, reikėtų galvoti apie tai, kad yra tie žaidėjai, kurie praeitą sezoną žaidė mažiau. O ar būsime šiemet stipresni, pajėgesni – parodys tik sezono eiga ir mūsų rezultatai.

- Visos grandys bus apylygės? Kurią jūsų manymų dar reikėtų stiprinti?

- Visų pirma pagrindinis tikslas būtų, kad kuo greičiau adaptuotųsi naujai atėję žaidėjai. Prisitaikytų prie esamos situacijos, prie mūsų žaidybinės schemos. Aišku, įnešant korektyvų. Man, kaip treneriui, norėtųsi, kad žaistume dar greitesnį futbolą, kad kuo greičiau pereitume iš gynybos į puolimą, turėtume daugiau energijos organizuojant žaidimą.

Mačui kovingai nusiteikę ekraniečiai sako, kad MarijampolėsArvi” futbolo manieže abiems komandoms sąlygos bus vienodos.

„Be abejo, varžovas mums pažįstamas ir, galima sakyti, paskutinių metų pagrindinis konkurentas, kurį norisi įveikti. Darysime viską, kas nuo mūsų priklauso, kad iškovotume Supertaurę ir keltume ją į viršų. Pasiruošimo laikotarpiu rezultatai nebuvo tokie, kokie galėjo būti, bet žaidėme tikrai su stipriomis komandomis, tad dar pamatysime kaip atrodysime sezono metu“, – kalbėjo „Ekrano“ saugas Aurimas Kučys.

Puolėjas Vitalijus Kavaliauskas nedaugiažodžiavo.

„Ruošiamės ir tikimės laimėti, nes psichologiškai svarbu sezoną pradėti pergale“.

„Pirma pergalė būtų didelis pamatas visam čempionatui. Visgi manau, kad „Žalgiris“ bus pagrindiniai konkurentai šiemet“, - svarstė komandos naujokas, iš Marijampolės „Sūduvos“ į „Ekraną“ persikėlęs Vaidas Slavickas.

Ekraniečių manymu, tai, kad Supertaurės rungtynės vyks Marijampolės „Arvi“ manieže, nei vienai komandai nesuteikia pranašumo.

„Seniai jau nežaidžiau Marijampolėje, šiemet ten nei vienerių rungtynių nesu sužaidęs. Savas stadionas, savas maniežas, tačiau tame pliusų nematau, abiem komandoms bus vienodos sąlygos“, - kalbėjo naujas „Ekrano“ gynėjas V. Slavickas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)