36-erių vokietis šeštadienį savo asmeninėje Twitter paskyroje paskelbė, kad slidinėdamas patyrė traumą ir šį sezoną į futbolo aikštę jau neišbėgs.


„Ką galiu pasakyti... Metų pabaiga tikrai galėjo būti ir geresnė. Norėdamas pravėdinti galvą po nesėkmingo pasaulio čempionato išvykau paslidinėti – ir patyriau traumą. Man lūžo koja, prireikė ir operacijos. Dėkoju medikams už pastangas, deja, nors ir labai skaudu, bet tenka pripažinti, kad man šis sezonas jau baigtas“, – konstatavo M. Neueris.

117 rungtynių nacionalinėje Vokietijos rinktinėje sužaidęs 36-erių vokietis nuo 2011 metų rungtyniauja Miuncheno „Bayern“ ekipoje. Šį sezoną M. Neueris Vokietijos čempionate sužaidė 12 rungtynių ir praleido 11 įvarčių, o Čempionų lygoje per 3 rungtynes nepraleido nei vieno įvarčio.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją