L. Sane į rinktinės susitikimo vietą pirmadienį Volfsburge atvyko vienas pirmųjų ir iš karto atkreipė mados mylėtojų dėmesį bei tapo pagrindine socialinių tinklų komentarų tema.

„Graffiti“ stiliaus striukė („Balenciaga“), kaip spėjo įvertinti vokiečių žiniasklaida, verta apie 4500 eurų, avalynė („Nike“) – apie 2500, o brangiausia – prabangi „Louis Vuitton“ kuprinė, kurios kaina siekia net 18 tūkst. eurų.

Laikraštis „Bild“ tvirtina, kad visas futbolininko apsirengimo stilius yra vertas maždaug 25 tūkst. eurų.

Neaišku, ar L. Sane už įvaizdį susimokėjo pats, ar viską jam pristatė rėmėjai. Kad ir kaip ten būtų, „Manchester City“ žvaigždė gali sau leisti ekstravagantišką aprangą. Anot „Football Leaks“, Vokietijos rinktinės žaidėjas per pirmuosius trejus metus Anglijoje uždirbo 28 mln. eurų.

23 metų puolėjas trečiadienį aikštėje vilkės Vokietijos nacionalinės ekipos aprangą ir kontrolinėse rungtynėse kartu su kitais stratego Joachimo Lowo auklėtiniais žais su Serbija.

Naują futbolo erą Vokietijos rinktinėje žadantis J. Lowas skirs svarbų vaidmenį L. Sane, nors visų nuostabai puolėjo nepakvietė vykti į 2018 metų pasaulio čempionatą Rusijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (69)