"SC Freiburg" futbolininkai iš tolesnės kovos eliminavo aukščiausiosios lygos čempionato lyderį Leverkuzeno "Bayer" klubą, namie nugalėdami jį rezultatu 3:2. Nors svečiai ir pirmieji įmušė įvartį ( 23 min. pasižymėjo brazilas Robsonas Ponte) jau pirmajame kėlinyje "SC Freiburg" žaidėjai ne tik išlygino rezultatą, bet ir išsiveržė į priekį: 34-ąją minutę pasižymėjo gruzinas Levanas Kobiašvilis ir 36-ąją - Sebastianas Kehlis. 74-ąją rungtynių minutę Ulfas Kirstenas rezultatą išlygino (2:2), bet jau po trijų minučių antrasis "SC Freiburg" legionierius - prancūzas Regis Dornas (Redžis Dornas) - įmušė pergalingą įvartį šiose rungtynėse.

Du Mike'o Rietpietscho (Maiko Rytpyčo) įvarčiai padėjo "VfL Bochum" vienuolikei svečiuose 5:0 sutriuškinti "TSV 1860 Miunchen" komandą. Beje, šeimininkai rungtynes baigė devyniese: 60-ąją minutę iš aikštės buvo pašalintas Marco Kurzas (Markas Kurcas), o po dviejų minučių - norvegas Erikas Myklandas.

Antrąją vietą čempionate užimantys "Schalke 04" futbolininkai savo aikštėje 2:1 nugalėjo Dortmundo Borussia" ekipą bei neleido varžovams atsirevanšuoti už triuškinančią pergalę Dortmunde (4:0) aukščiausiosios lygos čempionato mače rugsėjo mėnesį.

Dviejų antrosios lygos klubų dvikovoje Menchengladbacho "Borussia" namuose 1:0 nugalėjo "Nurnberg" ekipą ir pateko į ketvirtfinalį.

Teisę žaisti Vokietijos futbolo taurės ketvirtfinalyje dar antradienį užsitikrino Gintaro Staučės "MSV Duisburg" klubas ir dvi mėgėjų lygose rungtyniaujančios vienuolikės - Berlyno "Union" bei "FC Magdeburg".

Vokietijos futbolo taurės ketvirtfinalio burtai, kurie komandas suskirstys poromis, bus traukiami šeštadienį.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją