"Borussia" Dortmund 4-1 "Bochum"

9' [1 - 0] Jan Koller "Borussia"

14' [1 - 1] Peter Madsen "Bochum"

30' [2 - 1] Salvatore Gambino "Borussia"

45' [3 - 1] Torsten Frings "Borussia"

53' [4 - 1] Henrique Souza Ewerthon (11m.) "Borussia"

Dortmundo "Borussia" šias rungtynes sužaidė labai galingai. Jau 9 minutę čekų gigantas Janas Koleris galingu smūgiu pasiuntė kamuolį į tinklą, tiesa po penkių minučių įvarčiu atsakė ir "Bochum" vienuolikė. Pasižymėjo danas Peteris Madsenas. Bet besibaigiant pirmajam kėliniui po dviejų gražių Dortmundo klubo atakų rezultatas tapo 3-1. Tašką šiose rungtynėse padėjo brazilas Ewerthonas (Evertonas). Jis įmušė vienuolikos metrų baudinį. Po šios pergalės Dortmundo "Borussia" aplenkė viena pozicija aukščiau buvusius Bochumo futbolininkus.

"Werder" Bremen 1-1 "SC Freiburg"

1' [0 - 1] Dennis Kruppke "Freiburg"

18' [1 - 1] Ailton "Werder"

Šios rungtynės prasidėjo labai netikėtai. Svečiai po Deniso Krupkės įmušto įvarčio jau pirmąją rungtynių minutę išsiveržė į priekį, tačiau čempionato lyderiai nesnaudė ir palaikomi savo žiūrovų, jau po 17 minučių išlygino rezultatą. Tai padarė rezultatyviausias lygos snaiperis Ailtonas. Mačas taip ir baigėsi 1-1. Beje šiose rungtynėse buvo parodyta ir viena raudona kortelė. Teisėjas ją skyrė Zlatanui Bajramovičiui. Po šių rungtynių Bremeno futbolininkai leido "Bayern'ui" priartėti iki septynių taškų.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją