Svečiai į priekį išsiveržė 25 min., kai po varžovo žaidimo ranka baudos aikštelėje arbitras skyrė 11 m baudinį, o jį šaltakraujiškai realizavo lenkas Robertas Lewandowskis.

29 min. persvarą padvigubino pirmą įvartį „Bayern“ gretose pelnęs kolumbietis Jamesas Rodriguezas.

75 min. pasižymėjo ir kitas Lotynų Amerikos atstovas – vienas prieš vartininką atsidūręs kamuolį į tikslą pasiuntė čilietis Arturo Vidalis.

La jugadota de James, el pasesote a Arturo Vidal y el gol. pic.twitter.com/JLEUjsqk4K— Mauricio Vidal 🎾 (@MauricioVidal14) September 19, 2017

Miuncheno klubas su 12 taškų po 5 rungtynių pakilo į pirmąją turnyro lentelės vietą. Gelzenkircheno komanda su 9 taškais yra penkta.

Su problemomis toliau susiduria Vokietijos vicečempionas „Leipzig“ klubas. Šį kartą Leipcigo atstovai išvykoje 0:1 (0:1) nusileido „Augsburg“ ekipai ir su 7 taškais užima tik 8-ąją poziciją.

Pergalingą įvartį „Augsburg“ jau 4 min. įmušė austras Michaelis Gregoritschius. Augsburgo ekipa turnyro lentelėje su 10 taškų pakilo į 3-ąją poziciją.

Kiti rezultatai

Monchengladbacho „Borussia“ 2 – 0 „Stuttgart“

„Wolfsburg“ 1 – 1 Bremeno „Werder“

Italijos futbolo „Serie A“ čempionate pirmuosius taškus prarado Milano „Inter“ komanda, 5-ojo turo rungtynėse išvykoje 1:1 (0:1) sužaidusi su „Bologna“.

Bolonijos ekipa pirmavo po Simone Verdi įvarčio 32 min., tačiau 77 min. rezultatą nuo 11 m žymos baudiniu išlygino argentinietis Mauro Icardi.

„Inter“ su 13 taškų turnyro lentelėje pakilo į 1-ąją vietą, „Bologna“ su 5 taškais yra 11-a.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)