Z.Ibrahimovičius gali tapti Oberhauzeno karaliumi, jei sutiktų su Vokietijos ketvirtos lygos „Rot-Weiss“ klubu pasirašyti dvejų metų sutartį.

Pasibaigus kontraktui su „Paris Saint Germain“ klubu, Z. Ibrahimovičius svarsto įvairius pasiūlymus, bet tokio kūrybingo, koks pasiekė jį iš Vokietijos, dar neturėjo.

Jei puolėjas padėtų parašą ant sutarties, Oberhauzeno miestas sugrąžintų monarchiją, karaliumi taptų Z. Ibrahimovičius, o jo garbei dar būtų pavadinta ir viena vietos alaus rūšių.

Z. Ibrahimovičius ne tik sėstų į naujai sukurtos monarchijos sostą, bet specialiai jam dar būtų pripildytas vandeniu prieš 20 metų uždarytas miesto baseinas, kad futbolininkas galėtų juo naudotis kada panorėjęs.

Zlatano Ibrahimovičiaus marškinėliai

Jei Z. Ibrahimovičius pasirinktų Oberhauzeną, jam reiktų tik 30 mylių vykti iki Dortmundo, kur švedas galėtų stebėti vietos „Borussia“ klubo rungtynes.

„Rot-Weiss“ klubo pranešime Z. Ibrahimovičius vadinamas „Dievu“, dokumente patvirtinamas jam „pateiktas pasiūlymas“ ir skelbiama, kad žaidėjas viliojamas „patraukliais priedais“.

Oberhauzeno klubas praėjusį sezoną Vokietijos ketvirtoje lygoje užėmė penktą vietą, todėl žaidėjų rinkoje ieško „galingo puolėjo, kuris gerai kovoja ore“.

„Z. Ibrahimovičius, kuris per 180 rungtynių pelnė 156 įvarčius, puikiai atitinka visus reikalavimus“, – ironizuoja BBC.

„Tokioje futbolo provincijoje kaip Oberhauzenas nėra daug lankytinų vietų“, – TV kanalui „Sport1“ sakė klubo prezidentas Hajo Sommersas. – Bet, jei jis norėtų praplėsti savo akiratį, tegul būtinai čia atvažiuoja.“

„Rot-Weiss“ klubas taip pat žada stadione pastatyti naują tribūną, o jos statybai naudoti tik švediškas medžiagas.

Oberhauzeno komandos konkurento „Manchester United“ (Anglija) klubo, kuris taip pat domisi Z. Ibrahimovičiaus paslaugomis, rungtynes vidutiniškai stebi po 75 tūkst. žiūrovų, o „Rot-Weiss“ ekipos – 2,100. Tačiau juk švedui niekas nesiūlo tapti Mančesterio karaliumi.

„Per kelias artimiausias dienas futbolininkas apsispręs. Mes esame optimistai ir tikimės, kad jo sprendimas bus teigimas“, – apibendrino H. Sommersas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)