Žalgiriečiai pirmieji pelnė įvartį: 23 minutę po Calumo Ellioto perdavimo kamuolį į vartų tinklą pasiuntė Pavelas Komolovas. Dar vieną puikią progą pasižymėti turėjo Vaidas Šilėnas, bet tiksliai „uždaryti“ Tomislavo Peko perdavimo iš krašto nepavyko.

36-ą minutę „Pomorac“ komandai pagalbos ranką ištiesė kraštinis teisėjas. Varžovai išlygino rezultatą pelnydami įvartį iš akivaizdžios nuošalės.

Antrame kėlinyje VMFD „Žalgiris“ vėl buvo pranašesnė už Kroatijos antroje lygoje antrą vietą užimančią „Pomorac“ ekipą. Dvi puikias progas pelnyti įvartį turėjo Calumas Elliotas, Tomislavo Peko smūgiuotas kamuolys pataikė į skersinį. „Pomorac“ turėjo vieną pusprogę, kuria ir pasinaudojo.

„Mes buvome akivaizdžiai geresni už varžovus, bet pralaimėjome. Susikūrėme daug progų, bet nesugebėjome jų realizuoti, - apgailestavo VMFD „Žalgiris“ vyriausiasis treneris Damiras Petravičius. – Ginantis mus dar pritrūksta koncentracijos, bet turime laiko ir ištaisysime šią spragą“.

Turnyro nugalėtojais tapo vengrų Kečkemėto TE klubas, finale 2:1 (1:0) įveikęs kroatų Pulos „Istra 1961“ ekipą.

Trečią vietą iškovojo slovėnų FC „Koper“, kuris po 11 m baudinių serijos 6:5 (1:1) palaužė slovėnų „NK Domžale“ komandą.

Naudingiausiu varžybų žaidėju pripažintas „Istra 1961“ saugas Alenas Pamičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją