„Vėtra“ visą žiemą praleido nežinioje ir iki šiol neatgavo klubo valdžios žadėtų atlyginimų. Tačiau aikštėje vilniečiai to neparodė ir pirmajame kėlinyje buvo akivaizdžiai pranašesni už varžovus iš Latvijos.

14 minutę „Vėtrą“ į priekį išvedė Nerijus Vasiliauskas, o 35 min. įspūdingu baudos smūgiu iš toli įmušė į komandą po peržiūrų grįžęs gynėjas Tadas Kijanskas. Dar vienos puikios progos neišnaudojo Tomas Ražanauskas.

Antrajame kėlinyje šeimininkai atsipalaidavo ir „Blazma“ nubaudė varžovus tiksliai užbaigdama dvi kontratakas. Tačiau 80 min. dar vienas T.Kijansko baudos smūgis, šį kartą po rikošeto, lėmė pergalę „Vėtrai“.

„Labai patiko pirmasis kėlinys. Ne dėl žaidimo, o dėl gero judėjimo. Žaidėjai įvykdė visas užduotis,galėjome įmušti ir dar ne kartą. Antrąjį kėlinį sužaidėme prastokai. Bet kaip pirmomis rungtynėmis ir esant tokioje situacijoje esu patenkintas vyrais. Mačas turėjo patikti ir žiūrovams, buvo įmušta daug gražių įvarčių“, - DELFI pasakojo „Vėtros“ vyriausiasis treneris Virginijus Liubšys.

Vilniaus komandoje šiame mače pasirodė du buvę Vilniaus „Žalgirio“ žaidėjai – Audrius Veikutis ir Dainius Saulėnas. Optimistiškai nusiteikęs V.Liubšys vylėsi, jog abu futbolininkai liks komandoje, o „Vėtra“ šiemet sužais dar daug mačų.

„Nesinori po rungtynių kalbėti apie finansus. Bet tikiuosi, kad kitą savaitę viskas išsispręs. Tikiu, kad viskas bus gerai ir tai nebus paskutinės mūsų rungtynės“, - kalbėjo treneris.

Statistika
Vilniaus „Sportimos“ maniežas

Vilniaus „Vėtra“ 3 : 2 Rezeknės „Blazma“

14‘ [1 : 0] Nerijus Vasiliauskas
35‘ [2 : 0] Tadas Kijanskas
60‘ [2 : 1] Ervins Krainis
69‘ [2 : 2] Vladimirs Volkovs
80‘ [3 : 2] Tadas Kijanskas

„Vėtros“ sudėtis: Povilas Valinčius; Karolis Jarmalavičius (46’ Jevgenij Moroz), Tadas Kijanskas, Algis Jankauskas, Valdemar Borovskij; Artūras Žulpa (72‘ Algirdas Breikštas), Tomas Ražanauskas, Audrius Veikutis (46‘ Gajus Kulbis), Robertas Vėževičius (74’ Dainius Saulėnas); Evaldas Grigaitis (83’ Jevgenij Ravda), Nerijus Vasiliauskas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją