– „Sūduva“ dvi savaites pasportavo ir šiandien išleista atostogų. Kada komanda vėl susirinks ir pradės jau rimtesnes treniruotes?

– Futbolininkai galės ilsėtis daugiau nei tris savaites, nes treniruotis pradėsime tik sausio 10 dieną.

– Ar per tą laiką, kai komanda sportavo, spėjote artimiau susipažinti su futbolininkais, šiek tiek juos perprasti ne tik kaip žaidėjus, bet ir kaip žmones?

– Su „Sūduvos“ žaidėjais bendravome beveik dvi savaites. Man patiko dirbti su jais. Žinoma, per tą laiką mes kažko daug nenuveikėme, tačiau aš susipažinau su vyrais ir galiu teigti, kad tai, ką norėjau, pamačiau.

– „Sūduva“ jau pasirašė sutartis su dviem naujokais – Tomu Ražanausku ir Valdemaru Borovskiu. Kiek naujokų ir į kurias pozicijas dar planuojate pakviesti?

– Šiaip dar reikėtų trijų ar keturių futbolininkų. Tikrai planuojame pakviesti abiejų kraštų saugus ir atraminį saugą.

– „Sūduvos“ peržiūroje vienas saugas – Marius Papšys – jau dalyvavo. Jis pateisino lūkesčius?

– M. Papšys buvo pas mus atvažiavęs. Aš norėčiau, kad šis futbolininkas liktų „Sūduvoje“, bet tai nuspręsime tik po atostogų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją