"Pirmajame kėlinyje sužaidėme gana gerai, taip, kaip ir planavome. Po pertraukos viskas jau klostėsi ne taip gerai. Bet apskritai esu patenkintas žaidimu, ypač pirmajame kėlinyje. Stengėmės žaisti greitai. Manau, jog laimėjome pelnytai. Kitą ketvirtadienį laukia labai sunkios rungtynės", - žvelgė į priekį treneris.

V. Liubšys teigė kol kas nematęs būsimų varžovų žaidimo: "Apie juos žinau labai mažai, išskyrus tai, kad jie yra tarp lyderių Suomijos čempionate. Kažką daugiau galėsiu pasakyti tik gavęs jų paskutinių kelių rungtynių vaizdo medžiagą. Jei pavyks, ką nors siųsime pasižiūrėti jų sekmadienio susitikimo."

"Apskritai nemanau, kad jie bus stipresni už mūsų praėjusių metų varžovą Stavangerio "Viking". Kai treniravau "Ekraną", esame su suomiais žaidę draugiškas rungtynes. Nors HJK dabar pirmauja čempionate ir muša daug įvarčių, manau, jog turime visas galimybes pakovoti dėl vietos kitame etape. Jokių kontrolinių mačų nežaisime, tam nebėra laiko", - sakė vilniečių strategas.

Paklaustas apie galimą pastiprinimą prieš antrąjį etapą, V. Liubšys taip pat neturėjo aiškių atsakymų. Su vilniečiais šiuo metu treniruojasi lenkas Janušas Bucholcas, baltarusis Romanas Gajevas ir rusas Pavelas Pažinas.

"Ar jie liks komandoje, nuspręsime ateinančią savaitę. Gaila, kad traumuotas yra Tomas Mikuckis, o Mindaugas Grigalevičius išvykęs (į Dėro ETO peržiūrą - aut. past.). Tačiau tikiu, kad pastarasis žais antrojo etapo rungtynes. Veikiausiai pasipildysime ir dar vienu žaidėju, kurio šiuo metu komandoje nėra. Jis rungtyniauja A lygoje ir turėtų sustiprinti mūsų gretas", - užsiminė treneris.

"Grevenmacher" vairininkas Claude‘as Osweileris pripažino varžovų pranašumą per pirmąją mačo dalį ir taip pat bendrai per dvejas rungtynes: "Vėtra" žaidė kiek geriau už mus. Jie pirmajame kėlinyje sukūrė progų ir įmušė tris įvarčius. Antrajame kėlinyje pernelyg nenusileidome varžovams. Pripažįstu, jog per dvejas rungtynes "Vėtra" buvo stipresnė komanda už "Grevenmacher". Linkiu Jūsų komandai sėkmės kitame etape."