"Auklėtinių žaidimu nenusivyliau, vyrus galiu tik pagirti. 60 minučių komanda puikiai gynėsi, varžovai beveik neturėjo jokių galimybių pasižymėti, išskyrus vieną kartą, kai kamuolys pataikė į virpstą.

Deja, antrajame kėlinyje neišvengėme šiurkščių gynybos klaidų. Lygioje vietoje apmaudžiai suklydo Tadas Eliošius ir Algis Jankauskas, o aikštės šeimininkai to nedovanojo - į mūsų vartus krito įvarčiai", - pasakojo "Vėtros" treneris V. Liubšys.

Anot jo, komandą iš vėžių šiek tiek išmušė pirmas praleistas įvartis.

"Mačo pabaigoje mūsų futbolininkams jau trūko ir fizinių jėgų, nes per 16 dienų jie sužaidė aštuonerias rungtynes. Kad ir kaip būtų, esu patenkintas komanda, ji padarė viską, ką galėjo. Labai patiko stadione vyravusi atmosfera, mus nuostabiai palaikė susirinkę lietuviai", - sakė V. Liubšys.

Paklaustas, kur komanda žaidė geriau - Vilniuje ar Londone, treneris atsakė, kad išvykoje.

"Vyrai geriau rungtyniavo svečiuose, ypač pirmąsias 60 minučių. Jas ekipa žaidė tiesiog puikiai. Iš futbolininkų labiausia pagyrimo verti gynėjai Tadas Kijanskas, Gediminas Paulauskas, A. Jankauskas, saugas Tomas Ražanauskas. Pastarasis laikė visas žaidimo gijas".

R.Hodgsonas: iš "Vėtros" negalėjome tikėtis daugiau

"Fulham" vyriausiasis treneris Roy'us Hodgsonas po atsakomųjų rungtynių su Vilniaus "Vėtra" spaudos konferencijoje pakartojo prieš savaitę išsakytas mintis, jog nepaisant pergalės rezultatu 3:0 žaisti buvo nelengva ir gyrė savo komandos nusiteikimą.

"Sunku žaisti, jei varžovai yra darbštūs ir organizuoti bei ginasi didelėmis pajėgomis. Mūsų nusiteikimas buvo tinkamas jau nuo pirmųjų minučių. Tokios rungtynės gali būti pavojingas dalykas jei nusiteiksi netinkamai ir jei nežaisi gero futbolo. Mūsų žaidimu šiandien esu patenkintas. Gerai judėjome aikštėje ir gerai perdavinėjome kamuolį. Iki pertraukos galėjome išsiveržėme į priekį ir manau, kad pelnytai įmušėme tris įvarčius antrajame kėlinyje", - kalbėjo patyręs specialistas.

Anot jo, "Vėtra" beveik visas rungtynes kovojo gerai, tačiau susitikimo pabaigoje išryškėjo "Fulham" pranašumas.

"Iš tokios komandos kaip "Vėtra" negalėjome tikėtis daugiau, nei jie padarė. Jie taip pat turi gerų žaidėjų, atlikdavo tikslių perdavimų ir žaidė neblogai, tačiau mes buvome jiems per geri. Rungtynių pabaigoje jie pavargo ir tada mes susikūrėme nemažai progų."

"Vėtros" žaidimas padarė įspūdį Pirmąjį rungtynių įvartį pelniusiam saugui Dicksonui Etuhu.

"Vėtra" - nebloga komanda. Jie stengėsi palaikyti kamuolį. Turime juos už tai gerbti. Aišku, mes turime geresnę komandą ir tik laiko klausimas, kada būtume įmušę įvarčius. Žinojome, kad turime būti kantrūs ir nusiteikti kaip profesionalai. Tai ir padarėme", - teigė nigerietis.

Gynėjas iš Ganos Johnas Pantsilas turėjo dar daugiau komplimentų vilniečių atžvilgiu.

"Mums šios rungtynės buvo rimtas išbandymas, nes varžovai turi savo žaidimo stilių. Jie stengėsi laikyti kamuolį ant žemės, tačiau galų gale vis tik buvome galingesni ir įmušėme tris įvarčius. Žaisti su jais buvo nelengva, todėl gerbiame varžovus. Jie pasirodė gerai ir manau, jog ateityje gali turėti labai gerą komandą".