Rusijos žiniasklaida skelbia, kad COVID-19 užsikrėtė mažiausiai šeši futbolininkai ir du personalo darbuotojai.

Jų testų rezultatai, iki tol buvę neigiami, tapo teigiami po dvikovos Maskvoje su vietos „Lokomotiv“ (0:1), kur lietuvis aikštėje praleido 61 minutę. Tiesa, apie koronaviruso atvejus „Lokomotiv“ gretose kol kas nežinoma.

Bet kokiu atveju kyla nežinomybė dėl savaitgalio mačų, kuriuose „Orenburg“ susitiks su „Krasnodar“, o „Lokomotiv“ su Kazanės „Rubin“.

Po žinios apie koronaviruso protrūkį tarp jo auklėtinių Orenburgo ekipos treneris Konstantinas Paramonovas atšaukė treniruotes ir laukia vadovybės sprendimo. Gali būti, kad kitame ture jam teks remtis vien jaunimu.

Primename, kad koronaviruso pandemija kišo pagalius į Rusijos futbolo ratus ir praėjusiame ture, kai be pagrindinių žaidėjų likęs „Rostov“ svečiuose net 1:10 neprilygo „Soči“ vyrams.

Kilus kritikos bangai „Rostov“ išplatino pranešimą ir paaiškino didelę prarają tarp komandų rezultate.

„Daugelis mūsų klubo sirgalių, ypač tie, kurie nekalba rusiškai, negalėjo suprasti, kodėl dvikova baigėsi 1:10. Norėtume paaiškinti. 6 mūsų komandos žaidėjai užsikrėtę koronavirusu, o likusi komandos dalis karantinuota. Sočio komanda atmetė mūsų prašymą atidėti rungtynes ir štai kodėl į aikštę turėjo išbėgti jauni 16-19 metų žaidėjai. Rezultatas nuviliantis, tačiau norime, kad ir toliau mus palaikytumėte“, – teigė „Rostov“ atstovai.

Iki „Premjer“ lygos sezono pabaigos likus 7 turams „Orenburg“ su F. Černychu su 23 taškais žengia priešpaskutinėje vietoje – 15-i.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)