Du įvarčius „Uteniui“ pirmame kėlinyje pelnė saugas iš Ukrainos Igoris Poručinskis (2 ir 44 min.), po pertraukos (54 min.) skirtumą nepadoriu pavertė jo tautietis Jurijus Vereščiakas.

Uteniškiams atsitraukus į savo aikštės pusę, „Palanga“ bandė gelbėtis.

Atrodė, kad šeimininkai turės tenkintis tik garbės įvarčiu, kurį 74 min. įmušė Donatas Navikas.

Bet paskutiniu kamuolio lietimu intrigą netikėtai atgaivino veteranas gynėjas Mindaugas Bagužis, neužtikrintai sužaidus vartininkui Lukui Žukauskui, pasižymėjęs smūgiu galva šeštą pridėto laiko minutę.

Primename, kad „Utenis“ A lygoje liko priešpaskutinis septintas, o „Palanga“ antrame pagal pajėgumą šalies divizione užėmė antrą vietą.

Atsakomoji dvikova Utenoje vyks lapkričio 6 d.

Net jei palangiškiams pavyktų pasiekti revanšą ir pelnyti teisę žaisti A lygoje, neaišku, ar klubas sugebės ja pasinaudoti: „Palangai“ dar reikėtų surinkti didesnį biudžetą ir įvykdyti A lygos licencijavimo kriterijus.

Tokia pati nežinia kol kas tvyro ir dėl I lygos čempiono Kazlų Rūdos „Šilo“, kitą sezoną A lygoje turinčio pakeisti absoliutų autsaiderį „Kauno Žalgirį“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)