„Nuotaikos prieš kelionę į Londoną – geros, net, sakyčiau, pakilios, – DELFI tvirtino „Vėtros“ vyriausiasis treneris Virginijus Liubšys. – Gera aikštė, daug žiūrovų ir gausus lietuvių palaikymas. Ko daugiau norėti? Mūsų vyrų papildomai motyvuoti tikrai nereikia. Visi juk nori kuo geriau pasirodyti futbolo tėvynėje.“

„Vėtros“ strategas džiaugiasi, kad po pergalės Lietuvos A lygos pirmenybėse 1:0 prieš Gargždų „Bangą“, vilniečių stovykloje nėra futbolininkų, patyrusių rimtų traumų ar sergančių.

„Ne, jokių naujų traumų ir ligų nėra. Džiaugiuosi, kad sveiksta Mindaugas Grigalevičius. Gali būti, kad jis Londone jau galės žaisti“, – DELFI sakė V. Liubšys.

Vilniečių treneris dar kartą pakartojo, kad jo auklėtiniai Anglijoje žais geriau, negu Vilniuje.

„Anglijoje tikrai sužaisime geriau. Turime dar rezervų. Šį sezoną iš viso geriau rungtyniaujame išvykose, negu namuose. Nesuprantu, kaip susidarė tas savos aikštės kompleksas. Puikiai žaidėme Helsinkyje, neblogai – Grevenmacheryje (Liuksemburgas). Ir Lietuvos čempionate mums kažkodėl geriau sekasi išvykose“, – DELFI kalbėjo V. Liubšys.

Londone į „Fulham“ klubo „Craven Cottage“ stadioną visi pigūs bilietai suaugusiems po 10 svarų sterlingų (40,5 lito) jau parduoti, o dabar siūlomi brangesni variantai – nuo 15 svarų (60,8 Lt) ar specialūs rungtynių paketai su papildomomis pramogomis – nuo 35 svarų (142 Lt).

„Fulham“ aistruoliai raginami nepraleisti klubo debiuto Europos lygos turnyro dvikovoje namuose.

Tuo tarpu „Fulham“ atakų lyderis Bobby Zamora ragina iš anksto nesitikėti lengvos pergalės prieš lietuvius.

Jie („Vėtra“ – DELFI) organizuota ir darbšti komanda. Jie dažnai perduoda kamuolius į mūsų baudos aikštelę ir tai mums kels problemų „Cottage“ arenoje (...) Laimė, mes turime susikūrę įvarčių persvarą“, – „Fulham“ oficialioje svetainėje internete pabrėžė ekipos puolėjas, Vilniuje pelnęs pirmąjį įvartį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją