Rungtynės aikštės šeimininkams prasidėjo puikiai: Valdas Paulauskas paspaudė Marių Paukštę ir sulaukęs varžovų vartininko klaidos, pasiuntė kamuolį į tuščius vartus. Jaunasis futbolininkas pelnė įvartį jau antrame susitikime iš eilės.

Pirmame kėlinyje „Riteriai“ turėjo dar ne vieną šansą pasižymėti, tačiau M. Paukštė tuose epizoduose sugebėjo reabilituotis.

Vis dėlto, po pertraukos Vilniaus klubo futbolininkai buvo priversti traukti kamuolį iš savų vartų tinklo. Standartinės padėties metu „Džiugo“ legionierius iš Bulgarijos Miroslavas Puškarovas pabėgo nuo varžovų bei pažeme taikliai mušė į tolimąjį vartų Luko Paukštės ginamų vartų kampą. Tai buvo pirmasis bulgaro įvartis Telšių klube.

Tačiau 61-ąją ir 66-ąją minutėmis „Riteriai“ parodė primirštą savo puolimo potencialą. Po dviejų Angelio Lezamos perdavimų taikliais smūgiais tiek iš tolimos, tiek iš artimos distancijos pasižymėjo Marko Pavlovskis bei įvarčių kraitį Vilniaus ekipoje atidaręs Maksymas Marusičius.

Bet tai dar nebuvo pabaiga. Po 6 minučių suklydo šeimininkų vartų sargas L. Paukštė – nereikalinga pražanga prieš Aivarą Emsį baudos aikštelėje kainavo baudinį ir latvio įvartį.

Visgi „Riteriai“ užtikrintai sužaidė dvikovos pabaigoje ir išsaugoję palankų rezultatą iškovojo pergalę po penkių nelaimėtų rungtynių serijos. A lygos turnyrinėje lentelėje 26 taškus turintys „Riteriai“ lenkia „Džiugo“ ekipą, surinkusią 22 taškus.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)