Ši žinia - stiprus smūgis „Portsmouth“ komandai, kuri dabar bus priversta ieškoti naujų rėmėjų. Tai pripažino ir jos vykdomasis direktorius Davidas Lampittas.

„Po per paskutinius 18 mėnesių atlikto itin didelio darbo, prie kurio prisidėjo daugybė žmonių, klubui atsidurti tokioje situacijoje yra neįtikėtinai skaudu. Tačiau noriu užtikrinti darbuotojus ir fanus, kad mes stengsimės daryti viską, kas įmanoma, kad apsaugotume klubą ir užtikrintume tvirtą jo ateitį“, - teigė jis.

„Portsmouth“ klubas kreditoriams yra skolingas milijonus. Skola atsirado, kai kreditoriai sutiko išgelbėti klubą nuo 135 mln. svarų sterlingų (540 mln. Lt) siekiančio nemokumo.

Primename, kad 36-erių metų V. Antonovas kartu su Raimondu Baranausku yra pripažinti įtariamaisiais dėl turto pasisavinimo stambiu mastu ir dokumentų klastojimo, tačiau šiuo metu yra paleisti už užstatą.

Anglijos futbolo lygos dokumentuose nurodoma, kad jeigu asmuo teismo, net ir esančio už Anglijos ir Velso jurisdikcijos ribų, pripažįstamas kaltu dėl „nesąžiningos veiklos“, toks žmogus negali užimti vadovaujančio posto nė viename minėtos lygos futbolo klube ar būti jo akcininkas.

„Portsmouth“ futbolininkai antroje pagal pajėgumą Anglijos lygoje šiuo metu tarp 24 komandų užima 17 vietą.

Pranešama, kad perimtas „The Convers Sports Initiatives“ (CSI) investicinės kompanijos administravimas. O Jungtinėje Karalystėje tai tolygu bankroto procedūrai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją