Svečiams tris taškus padovanojo tikslūs Sergio Busquetsas smūgis jau per pridėtą teisėjo laiką.

Įvertį pasiekę katalonai ilgai ir emocingai džiaugėsi savo sėkme, o tai gerokai nepatiko „Mestallos“ stadione susirinkusiems fanams, vienas kurių iš tribūnos paleido butelį ir pataikė juo pačiam Lioneliui Messiui į galvą.

Argentinietis susiėmė už skaudamos vietos ir nuskubėjo pasiskųsti rungtynių teisėjui Davidui Fernandezui Borbalanui, tačiau šis nepatikėjo L. Messio žodžiais ir jam pačiam parodė geltoną kortelę už neva laiko tempimą.

CF „Valencia“ sieks išsiaiškinti, kuris žiūrovas pasielgė chuliganiškai, ir žada jo nebeįleisti į stadioną visą likusį gyvenimą.

DELFI primena, kad po šios pergalės FC „Barcelona“ (31 tšk.) nuo pirmaujančio Madrido „Real“ (33 tšk.) klubo atsilieka tik dviem taškais.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)