Žaisti iš Olandijos į Prancūziją persikėlęs danas rugsėjo 16-ąją po treniruotės pasigedo prabangaus laikrodžio, kurio vertė – 70 tūkst. eurų.

Supratęs, kad klubas delsia pradėti vidinį tyrimą, 21-erių puolėjas nuvyko į policijos nuovadą ir informavo apie įvykį.

Vagišiaus paieškos ilgai neužtruko. Kaip pranešė „L'Equipe“, pareigūnai netruko išsiaiškinti, kad laikrodį pasisavinti nusprendė K. Dolbergo komandos draugas – 18-metis Mohamedas Lamine Diaby-Fadiga. Anot „L'Equipe“, tyrėjų prispaustas į kampą, jaunasis futbolininkas prisipažino padaręs nusikaltimą.

Ne kartą Prancūzijos jaunių rinktinėms atstovavęs puolėjas prabangų laikrodį pasisavino rūbinėje, kol K. Dolbergas dar sportavo su komandos draugais stadione.

Išaiškėjus šiai informacijai Nicos klubas pagaliau ėmėsi ryžtingų veiksmų. M. L. Diaby-Fadiga gavo drausminę nuobaudą, buvo iškviestas „ant kilimėlio“ pas klubo vadovus ir, gali būti, kad artimiausiu metu turės „Nice“ palikti.

Bent iš dalies išpirkti kaltę 18-metis bandė asmeniškai atsiprašydamas K. Dolbergo ir komandos trenerio Patricko Vieira.

Pranešama, kad jis pažadėjo kompensuoti nuostolius – kur jaunuolis padėjo prabangų laikrodį, žinių nėra.

Futbolininkas buvo laikomas viena iš didžiausių Nicos komandos ateities perspektyvų. Klubo jaunimo akademijai jis priklausė nuo 13-os metų, būdamas 16-metis puolėjas jau debiutavo pagrindinėje „Nice“ sudėtyje.

Tuo metu K. Dolbergas iš „Axaj“ į „Nice“ šią vasarą persikėlė už 20 mln. eurų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (65)