Anglijos rinktinės ir „Chelsea“ gynėjas paskelbė, kad ilgapirščiai jo namuose apsilankė rugsėjo 14 dieną, kai jis pats su „mėlynaisiais“ žaidė pirmąsias Čempionų lygos rungtynes Sankt Peterburge su vietos „Zenit“.

Futbolininkas tvirtino, kad vagių laimikiu tapusiame jo seife buvo UEFA Čempionų lygos ir UEFA Supertaurės nugalėtojo bei Europos čempionato sidabro medaliai.

„Rugsėjo 14-osios vakarą, kai aš su klubu buvau Čempionų lygos rungtynėse, grupė bailių vagių įsilaužė į mano namą. Jie keliese sugebėjo išstumti sunkų seifą ir įkelti jį į automobiį. Niekuomet nesaugau juvelyrinių dirbinių savo namuose, todėl visas seifo turinys buvo Čempionų lygos, Supertaurės ir Euro 2020 apdovanojimai.

Tuos medalius laimėjau atstovaudamas „Chelsea“ ir Anglijai. Tai garbė, kurios niekas iš manęs neatims, net jei neturėsiu fizinio medalių įrodymo. Nepaisant to, prašau „Chelsea“ ir visų Anglijos futbolo fanų padėti identifikuoti tuos asmenis, kurie nuo šiol neturės ramybės, nes turiu įrodymų. Artėjame prie jų, aiškindamiesi jų tapatybes.

Laimei, namie nieko nebuvo, bet skubu visiems pranešti, kad pats esu saugus ir sveikas. Viliuosi, kad kartu mes galėsime sučiupti tuos asmenis ir įvykdyti teisingumą“, – rašė R. Jamesas.

Naująjį UEFA Čempionų lygos sezoną „Chelsea“ pradėjo pergalingai. Čempionų titulą ginantys „mėlynieji“ antradienį svečiuose įveikė Sankt Peterburgo „Zenit“ 1:0.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)