Tai bus antras komandų susitikimas šį A lygos sezoną. Pirmas rungtynes Klaipėdoje kovo mėnesį žali ir balti laimėjo rezultatu 2:0, o įvarčiais pasižymėjo Jurijus Kendyšas ir Vytautas Lukša.

Pastarasis varžovų gynybą draskė dvikovose su Kauno „Spyrio“ ir Utenos „Utenio“ ekipomis. Sėkmingas saugo žaidimas sulaukė „Žalgirio“ aistruolių įvertinimo ir jis buvo išrinktas naudingiausiu balandžio mėnesio komandos žaidėju.

„Manau, kad šį kartą tokio titulo nusipelnė visi komandos žaidėjai, nes visi pasirodė puikiai. Tikrai negalvojau, kad būsiu išskirtas iš kitų“, - fanų pasitikėjimu džiaugėsi žalgiriečių saugas.

Lietuvos čempionai šį sezoną žygiuoja sėkmingai ir po vienintelio pralaimėjimo, patirto „Trakams“ , sugrįžo į pergalių kelią. Nuo lyderių tašku atsiliekantis FK „Žalgiris“ užima antrą vietą čempionate, tačiau turi vienerias rungtynes atsargoje.

Tuo tarpu artimiausias žalgiriečių varžovas iš uostamiesčio „Klaipėdos granitas“ rikiuojasi 8-oje turnyro lentelės vietoje. Klaipėdiečiai pastaruoju metu barsto taškus ir paskutines trejas čempionato rungtynes sužaidė lygiosiomis.

„Varžovai yra įveikiami, todėl sieksime tik pergalės. Juk žaisime namuose. Mūsų įtampa neslegia, čempionatas dar tik įsibėgėjo. Turime visas galimybes nugalėti bet kurią Lietuvos komandą“, - kovingo nusiteikimo neslėpė V. Lukša.

Žaidėjo teigimu, labiausiai rungtynėms ruoštis padeda sostinės klubo treneriai.

„Jie visada mums paruošia vaizdo medžiagą, kad galėtume analizuoti būsimus varžovus, mums belieka tik įvykdyti jų nurodymus bei įžvalgas“, - sakė šių metų čempionate jau tris įvarčius pelnęs futbolininkas.

Rungtynės tarp „Žalgirio“ ir „Klaipėdos granito“ vyks gegužės 1-ą dieną LFF stadione. Rungtynių pradžia - 19.30 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)