Abu įvarčius lietuviai praleido dvikovos pabaigoje - 80-ą ir 87-ą minutėmis, kai pasižymėjo Angelas Ignatovas ir Aleksendras Giorgijevas.

Be mūsiškių ir bulgarų grupėje taip pat žaidžia Latvija.

Rezultatas:

Lietuva 0 - 2 Bulgarija

80' Rangel Ignatov [0 - 1]
87' Aleksandr Georgijev [0 - 2]

Abi komandos aktyviai pradėjo rungtynes, tačiau pirmas smūgis į vartų plotą buvo atliktas tik 15-ą minutę - jį sėkmingai atrėmė vartininkas Marius Adamonis. Bulgarai įgijo iniciatyvą aikštės centre, tad lietuviai žaidė kontratakuojantį futbolą vertikaliais pasais į priekį.

40-ą minutę Aurimas Jurgelevičius sukūrė pirmą lietuvių progą pasižymėti, kai pergudravęs gynėją smūgiavo dešiniau vartų virpsto. Paskutinę pirmo kėlinio minutę sėkmingai kairiu kraštu prasiveržė Dominykas Barauskas, tačiau jo perduotą kamuolį Justas Lasickas nesugebėjo nukreipti į varžovų vartus.

Didžią antro kėlinio dalį lietuviai turėjo kamuolio kontrolę. Per penkias minutes į bulgarų vartus smūgiavo A. Jurgelevičius ir Dovydas Virkšas. Puikiai aikštės viduryje darbavęsis Giedrius Matulevičius 54-ą minutę atliko tikslų perdavimą Romualdui Blaževičiui, tačiau pastarasis smūgiavo tiesiai į vartininką.

Bulgarai kėlinio pabaigoje ėmė dažniau lankytis prie M. Adamonio vartų prieigų. Iki 81-os minutės sėkmingai veikusi kolektyvinė gynyba neutralizavo bulgarų išpuolius. Varžovai įsiveržė į priekį, tik kai nustūmė kapitoną Ričardą Šveikauską, o R. Ignatovas netrukdomas smūgiavo į pustuščius vartus. Mūsiškiai apeliavo į arbitrą, tačiau šis nepakeitė sprendimo. Galop, rezultatą padvigubino A. Georgijevas, 87-ą minutę atitrūkęs iš gynėjų globos.

Ketvirtadienį bulgarai susikaus su latviais, o sausio 9-ą dieną, 11 valandą prasidės Latvijos ir Lietuvos dvikova.

I grupės turnyro lentelė:

1.Bulgarija U18 11002:03
2.Latvija U1800000:00
3.Lietuva U18 10010:20

Visų rungtynių vaizdo įrašas:

Pirmame etape A grupėje Lietuvos rinktinė 1:0 įveikė Moldovą, bet 0:2 pralaimėjo Rusijai.