Lietuvos nacionalinės futbolo rinktinės gynėjas žengė į aikštę „Timbers“ ekipos rungtynėse su Kanzaso „Sporting“ klubu. Tiesa, buvęs „Cambuur“ (Olandija) komandos narys tą padarė po keitimo 69-ą rungtynių minutę. Lietuvio atstovaujama ekipa išvykoje pralaimėjo rezultatu 0:1.

Po šios nesėkmės V. Andriuškevičius ir „Timbers“ ekipa nukrito į 7-ą turnyro lentelės vietą, o į atkrintamas varžybas patenka tik 6 komandos.

Naujame klube lietuvis vili 5 numeriu pažymėtus marškinėlius, ant kurių ne futbolininko pavardė, o vardas.

Rusijos antroje pagal pajėgumą lygoje penktas rungtynes šį sezoną sužaidė Chabarovsko SKA ekipa, kurioje rungtyniauja ilgametis Lietuvos nacionalinės futbolo rinktinės gynėjas Tomas Mikuckis. SKA namuose rezultatu 1:3 pralaimėjo Saransko „Mordovia“ klubui ir toliau lieka be pergalių. Gynėjas iš Lietuvos žaidė visų rungtynių metu.

Paskutinėje vietoje esantis lietuvio atstovaujamas klubas šį sezoną dukart pralaimėjo ir tris kartus sužaidė lygiosiomis.

Kaimyninės Lenkijos pirmenybėse rungtyniaujantis Edvinas Girdvainis vėl nepakilo nuo atsarginių žaidėjų suolelio, o jo atstovaujama Glivicų „Piast“ ekipa svečiuose rezultatu 1:1 sužaidė su Kelcų „Korona“ klubu. Lenkijos „Ekstraklasa“ pirmenybėse vos atvykęs į klubą debiutavęs gynėjas daugiau aikštėje nepasirodė.

Svečiai pirmavo po Bartoszo Szeligos (71 min.) įvarčio, o netrukus (72 min.) rezultatą išlygino Lukaszas Sekulskis.

Sužaidus tris turus „Piast“ su keturiais taškais „Ekstraklasa“ pirmenybėse užima aštuntą vietą.

Šešiolikos komandų turnyre pirmauja Lubino „Zaglębie“ (9 tšk.) ekipa, lenkianti Balstogės „Jagiellonia“ (7 tšk.) klubą su Fiorodu Černychu ir Gdynės „Arka“ (6 tšk.) komandą.