Atrodė, kad svečiai iš Kampanijos regiono yra arti savo pirmojo taško, tačiau 75 min. praleistas įvartis lėmė 14-tą (!) pralaimėjimą iš eilės.

Tai pats blogiausias visų laikų komandos startas sezone kalbant apie stipriausias penkias Europos lygas.

Šį rekordą, kuris 87-erius metus priklausė „Manchester United“ ekipai, „Benevento“ pamušė dar lapkričio 19-ąją, o jį pagerino šį pirmadienio vakarą.

„Atalanta” ekipai pergalę atnešė Bryano Cristante įvartis, su 19 taškų ekipa užima 10-tą vietą.

Tuo tarpu praėjusiame sezone „Serie B“ pirmenybėse 5-tą vietą užėmusi ir po atkrintamųjų rungtynių į aukščiausią lygą patekusi komanda norėtų kuo greičiau užmiršti košmarišką rudenį.

Per 14 mačų pelnyti vos 6 įvarčiai ir praleisti 34 – tikrai ne tokią savo svajonę išpildžiusios komandos sezono pradžią įsivaizdavo klubo sirgaliai.

Lengva nebus ir artimiausią savaitgalį: namuose „Benevento“ ekipa priims šiemet taip pat buksuojančią ir jau strategą spėjusią pakeisti AC „Milan“ ekipą, kuriai dabar vadovauja Gennaro Gattuso.

Rezultatas

„Atalanta“ 1 – 0 „Benevento“

75 min. [1:0] Bryanas Cristante

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją