Šiose rungtynėse panevėžiečių gretose debiutavo naujokai – bosnis Adnanas Bašičius, „Optibet Pirmoje lygoje“ šį sezoną 10 įvarčių pelnęs Baltijos futbolo akademijos auklėtinis Martinas Perveinis ir į komandą po pusmečio pertraukos sugrįžęs kolumbietis Sebastianas Vasquezas.

Šeimininkai nuo pat rungtynių pradžios pradėjo kurti progas, tačiau jų nepavertė įvarčiais ir 12-ąją bei 13-ąją minutėmis turėjo traukti kamuolį iš ginamų vartų tinklo. Po pakelto kampinio smūgiu iš arti pasižymėjo Karolis Gvildys, o Soichiro Suzuki nukreipė kamuolį į tuščius vartus po Igno Driomovo klaidos.

Netrukus aktyviai žaidęs S. Vasquezas sukirto kamuolį į virpstą, bet 24 minutę galiausiai džiaugėsi įvarčiu, kai kampinį pakėlė Elivelto. Pastarasis brazilas taip pat neišnaudojo geros progos antroje pirmojo kėlinio pusėje.

Po pertraukos aikštėje pasirodė Danas Šimkevičius, Ernestas Veliulis, naujokas Adnanas Bašičius, Eimantas Dzinga, Aironas Trakšelis bei Domantas Vaičekauskas. „Panevėžio“ atakos pagaliau davė vaisių 52 minutę – po pakelto kampinio pasižymėjo Rokas Stanulevičius.

63 minutę „Nevėžio“ futbolininkas baudos aikštelėje sužaidė ranka ir teisėjo paskirtą baudinį realizavo Nasko Milevas. Antrame kėlinyje taip pat po keitimo į kovą buvo mestas atakuojantis trejetas – Ulysse Diallo, Nojus Lukšys bei M. Perveinis.

Pastarasis „Panevėžio“ naujokas 72 minutę uždirbo baudinį, kurį pats ir realizavo bei rezultatą pavertė 4:2.

Dėl traumų komandai padėti negalėjo: Ariagneris Smithas, Jeffrey Sarpongas, Mitaras Čukovičius, Pijus Širvys ir Žygimantas Baguška.

Artimiausias rungtynes „Panevėžys“ žais kitą sekmadienį, rugpjūčio 7 dieną. A lygos 21-ojo turo dvikovoje panevėžiečiai svečiuose susitiks su Marijampolės „Sūduva“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją