Kelių nepažįstamų jaunuolių sumuštam L. Varanavičiui prireikė medikų pagalbos. Po apžiūros gydymo įstaigoje kaunietis išleistas gydytis į namus.

DELFI penktadienį susisiekus su nukentėjusiuoju, plačiau papasakoti incidento aplinkybių šis nenorėjo.

„Šiuo metu jaučiuosi labai prastai ir nieko nenoriu komentuoti. Kai atsigausiu, tada galėsime pasikalbėti“, – sakė L. Varanavičius.

DELFI žiniomis, L. Varanavičius auka tapo neatsitiktinai. Manoma, kad nusikaltėliai į nuošalų vidinį Daukanto gatvės kiemą atvyko dviem automobiliais ir čia laukė savo aukos. Kuomet L. Varanavičius prisiartino prie namų, iš mašinų iššokę, pirminiais duomenimis, šeši kaukėti užpuolikai talžė L. Varanavičių beisbolo lazdomis.

Verslo bendruomenė siekia išsiaiškinti tikrąjį šio žiauraus išpuolio užsakovą ir yra pasirengusi atsilyginti žmonėms, suteikusiems vertingą informaciją apie užpuolimą.

Verslininkai žada visišką anonimiškumą suteikusiems vertingą informaciją ir siūlo 100 000 atlygį tiems, kurie padės įvardinti asmenį ar asmenų grupę, suplanavusį šį žiaurų nusikaltimą, kuris tik per laimingą atsitiktinumą netapo tragišku, teigia diena.lt.

Tiesa, nėra atskleidžiama, kokie konkretūs verslininkai ketina mokėti 100 000 litų premiją.

Kitą savaitę, planuojama spaudos konferencija, kurioje verslo bendruomenė ir visuomenės lyderiai oficialiai kreipsis į šalies teisėsaugos institucijas, LR Seimo narius, Vyriausybei ir Prezidentūrą dėl susirūpinimą keliančios padėties šalyje.

Turinčius informacijos prašome kreiptis elektroniniu paštu: vertingainformacija@gmail.com arba nuo rytojaus (kovo 10 d., sekmadienio) skambinti telefonu 8 613 23694.

Primename, kad L. Varanavičius šalies futbolui vadovavo 12 metų. Pernai LFF prezidento poste jį pakeitė Julius Kvedaras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)