Kartu su Sankt Peterburgo „Zenit“ puolėju Aleksandru Kokorinu skandalą Maskvos centre sukėlęs ir žmones sumušęs futbolininkas pakomentavo teismo sprendimą neišleisti judviejų į laisvę anksčiau laiko.

„Teismas per 15 minučių peržiūrėjo keturias apeliacijas, skundus dėl arešto. Ar tai teismas? Jų apskritai negalima prie žmonių prileisti“, – Sports.ru cituoja naujausią 30-mečio futbolininko pareiškimą žiniasklaidai.

„Jie užsispyrę tvirtina, kad aš galiu pasislėpti nuo tyrimo. Tiesiai iš čia pasislėpsiu užsienyje ir toliau užsiimsiu nusikalstama veikla. Atrodo, kad būtume tris-keturis žmones nušovę“, – savo puolimą prieš rusų teisėsaugą tęsė P. Mamajevas.

Anot jo žmonos Alanos, P. Mamajevą į rezonansinį incidentą įtraukė jo meilužės iš Vilniaus veiksmai. Pats futbolininkas nebeslepia, kad į įvykių sūkurį iš tikrųjų buvo įsitraukusi kita moteris.

„Paimkite bet kurį – kuris neturėjo meilužės? Ką, niekas nesimušė? Dievas pasakė: „Kas čia be nuodėmės?“ Mes nieko neapvogėme, nieko neužmušėme. Taip, davėme į snukį, sutinku, tačiau čia mes neturėtume būti“, – tūžo prisidirbęs sportininkas.

Primename, kad futbolininkai į skandalą pateko dar spalio 8-ąją, kai po lėbavimo viename iš naktinių klubų siautėjo pačiame Maskvos centre, sumušė keletą žmonių, tarp kurių buvo ir aukštas pareigas užimantis valdininkas.

Pirmasis teismo posėdis įvyko gruodžio pradžioje, tačiau sprendimas buvo perkeltas į vasario mėnesį, o abu chuliganai palikti laiką leisti Butyrkų kalėjime, kur praleis ir didžiausias metų šventes.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)