24-erių metų Mykola Večurko gimė Kijeve ir nuo ankstyvos vaikystės lankė futbolą vienoje miesto sporto mokyklų, į kurią jį atvedė futbolu besidomintis tėvas. Nors paauglystėje M. Večurko žaidė įvairiose Kijevo komandose, profesionalo karjerą pradėjo Poltavos klubo „Vorskla“ jaunimo ekipoje.

Vėliau jis žaidė Kijevo „Arsenal“, Užgorodo „Goverla“, Gorišni Plavnių „Gorniak“ komandose. O 2015-ais pradėjo legionieriais karjerą ir išvyko į Turkmenistano Anau ekipą „Ahal“.

Pernai M. Večurko grįžo į Ukrainą ir žaidė „Ternopil“ komandoje.
„Utenio“ komandoje žaisiantis saugas savo laiku epizodiškai būdavo kviečiamas į įvairaus amžiaus Ukrainos jaunių ir jaunimo komandas.

Dar vienas ukrainietis, papildęs Utenos komandą – Kijevo „Dinamo“ jaunimo ir dublerių ekipose puolėjo ir kairio saugo pozicijose žaidęs 23-ejų Viačeslavas Panfilovas.

Jį tėvas į „Dinamo“ futbolą mokyklą nuvedė sulaukus vos penkerių metų. Tačiau į šią mokyklą kijevietis buvo priimtas tik metais vėliau. Savo laiku puolėjas epizodiškai buvo kviečiamas į Ukrainos 18-mečių rinktinę.

2014-ais šį futbolininką „Dinamo“ pusmečiui buvo išnuomojo „Goverlai“. 2016-ais V. Panfilovas jau pats pasirašė sutartį su Rivnės „Veres“, tačiau šiame klube išbuvo vos mėnesį.

Molodečno mieste gimęs ir pirmus žingsnius futbole pradėjęs 25-erių metų baltarusis saugas Aleksandras Kuganas į „Utenį“ atvyko iš gimtosios šalies aukščiausiosios lygos komandos „Sluck“.

Visą karjerą iki šiol jis praleido savo tėvynėje. Savo laiku buvo kviečiamas į Baltarusijos jaunimo rinktines.

A. Kuganas karjeros pradžioje kelis metus žaidė Minsko „Dinamo“, daugiausia atstovaudamas šios ekipos dubleriams. 2012-ais buvo išnuomotas „Berioza“ klubui, o 2013-ais Mogiliovo ekipai „Dnepr“. Dar po metų su „Dnepr“ jis pasirašė asmeninę sutartį, o pernai perėjo į „Sluck“.

22-ejų metų Bisau Gvinėjos rinktinės futbolininkas Rudnilsonas Gomesas Brito Silva gimė šios šalies sostinėje Bisau mieste

16-os metų jis pradėjo žaisti Portugalijos Lisabonos „Sporting“ jaunimo (iki 19-os metų) komandoje, vėliau perėjo į Lisabonos „Benfica“ devyniolikmečių ekipą. Vėliau žaidė šio klubo B ekipoje.
Turėdamas Bisau Gvinėjos ir Portugalijos pasus afrikietis 2014-ais persikėlė į Lenkiją ir rungtyniavo dabartinės „Ekstraklasa“ lyderės Gdansko komandoje „Lechia“. 2016-ų vasarą Rudnilsonas iš „Lechia“ išvyko į Olandijos ekipą Sitardo „Fortuna“.

Kol dabartinis „Utenio“ naujokas žaidė Portugalijoje, jis buvo kviečiamas į šios šalies jaunimo rinktines. Tačiau vėliau jis pasirinko gimtąją šalį ir sužaidė ketverias rungtynes Bisau Gvinėjos rinktinėje.

Su Rudnilsonu „Utenis“ pasirašė dvejų metų sutartį.

A lygoje „Utenos“ futbolininkai startuos kovo 12-ą dieną rungtynėmis svečiuose su Lietuvos čempionu Vilniaus „Žalgiriu“.