Futbolo asociacijos mano, jog geriausiu atveju futbolo sezonas galėtų būti pratęstas birželį. A. Čeferinas tiki, kad toks scenarijus yra realus, tačiau UEFA vadovas yra pasiruošęs ir tam, kad sustabdytas sezonas gali ir neprasitęsti.

Šių metų Europos futbolo čempionatą į 2021-uosius jau nukėlusi UEFA organizacija nustatė terminą, iki kada turi pasibaigti UEFA Čempionų lygos ir UEFA Europos lygos turnyrai: jų finalai privalo būti sužaisti iki rugpjūčio 3-osios.

Pasak A. Čeferino, norint šiuos turnyrus pabaigti per kuo trumpesnį laiką, galimai bus keičiama ir jų sistema. UEFA galva atskleidė, kad svarstoma kiekviename etape žaisti po vieną mačą neutralioje aikštėje. Įmanomas ir finalinio aštuoneto ar finalinio ketverto variantas.

Čempionų ir Europos lygose buvo pasiektas aštuntfinalio etapas, o dalis komandų spėjo iškovoti kelialapius ir į ketvirtfinalį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)