„Villarreal“ namuose po pavyzdinės kontratakos ir Adriano Lopezo įvarčio 92 minutę į tuščius vartus 1:0 (0:0) įveikė FC „Liverpool“, o „Sevilla“ svečiuose išplėšė rezultatyvias lygiąsias 2:2 (1:2) su Donecko „Šachtar“ ekipa.

Lvove vykusiame mače tarp „Šachtar“ ir „Sevillos“ ispanai pirmi išsiveržė į priekį, kai jau 6 min. pasižymėjo Vitolo, tačiau šeimininkai dar pirmame kėlinyje atsakė tiksliais Marloso ir Taraso Stepanenkos smūgiais bei persvėrė rezultatą savo naudai (2:1).

Visgi „Sevillai“ 82 min. pavyko išlyginti rezultatą, kai 11 metrų baudinį realizavo Kevinas Gameiro – 2:2.

Kraupią traumą šio susitikimo 79 min. patyrė svečių saugas Michaelas Krohnas-Dehli, kuriam po susidūrimo su varžovu išniro kelis. Danas, kuris aikštėje pasirodė tik po keitimo ir joje praleido vos 10 min., iš jos buvo išvežtas medicinos darbuotojų ir iškart pakeistas.

Atsakomieji komandų mačai vyks lygiai po savaitės, gegužės 5 dieną.

Rungtynės:

„Villarreal“ 1 – 0 FC „Liverpool“
90+2' [1 – 0] Adrian Lopez

Donecko „Šachtar“ 2 – 2 „Sevilla“
6' [0 – 1] Vitolo
23' [1 – 1] Marlos
36' [2 – 1] Taras Stepanenko
82' [2 – 2] Kevin Gameiro (11 m)

Rezultatyviausias turnyro žaidėjas kol kas – Aritzas Adurizas iš Bilbao „Athletic“ su 10 įvarčių.

Šio sezono UEFA Europos lygos nugalėtojas gegužės 18 dieną paaiškės Bazelyje, Šveicarijoje.

Nugalėtojų titulą gina „Sevilla“ klubo futbolininkai, kurie 2015 m. finale Varšuvoje 3:2 įveikė Dniepropetrovsko „Dnipro“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)