„Dvikovas su BATE ir „Djugarden“ mes suplanavome dar nežinodami, su kokiu priešininku reiks varžytis UEFA Europos lygoje. Šios dvejos rungtynės ypač svarbios mūsų jauniems žaidėjams, kurie dar niekada per savo gyvenimą nežaidė Europos turnyruose.

Kalbant apie dvikovą su „Djugarden“, tai neabejoju, jog turėsime puikų sparingo partnerį, kuris kaip ir Farerų Salų komandos žaidžia skandinavišką futbolą“, – pasakojo „Trakų“ sporto direktorius Virmantas Lemežis.

Dvidešimt pirmojo amžiaus pradžioje „Djugarden“ buvo tapęs Švedijos flagmanu, ne tik dvejus metus iš eilės laimėjęs savo šalies čempionatą, tačiau į savo gretas priviliojęs Švedijos legendas Kallstromą, Elmanderį, Isakssoną bei dalyvavęs UEFA Čempionų lygos grupių etape.

„Tai buvo jų aukso amžius. Vėliau klubui atėjo sunkūs laikai, o dabar jis vėl yra Švedijos TOP penketuke. Komanda neblogai sukomplektuota, yra įdomių legionierių iš Norvegijos, Serbijos, taip pat iš Afrikos. „Djugarden“ turi puikią puolimo liniją, tad turėsime paplušėti gynyboje“, – apie būsimus varžovus kalbėjo „Trakų“ vyriausiojo trenerio Valdo Urbono asistentas švedas Jensas Wedeborgas.

Rungtynės rytoj vakare bus žaidžiamos legendiniame 1912 metais pastatytame Stokholmo stadione. „Djugarden“ bus paskutinysis „Trakų“ varžovas prieš liepos 2 dieną startuosiančią UEFA Europos lygos atranką. Priminsime, kad riteriai pirmojo atrankos etapo pirmose rungtynėse Kaune 20.00 valandą susikaus su Farerų Salų „Toršavno“ klubu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)