„Chelsea“

Vienintelė Anglijos ekipa, kuri gina šalies garbę prestižiniame Europos turnyre. „Chelsea“ klubas yra tik per žingsnį nuo finalo, kuriame paskutinį kartą žaidė ir triumfavo 2012 metais.

Pirmas susitikimas „Atletico“ tvirtovėje baigėsi nulinėmis lygiosiomis. Šeimininkai visą laiką dominavo su kamuoliu ir sukūrė nemažai progų, tačiau geležinės „mėlynųjų“ gynybos pralaužti Ispanijos sostinės futbolininkams nepavyko.

Paskutinėse rungtynėse Jose Mourinho auklėtiniai pademonstravo, kad gynyba gali privesti prie gero rezultato. Anglijos „Premier“ lygoje „Liverpool“ futbolininkai savo žiūrovų akivaizdoje patyrė pralaimėjimą rezultatu 0:2, o „Chelsea“ komandos gretose pasižymėjo Demba Ba ir Willianas.

J. Mourinho vadovaujamai ekipai nepadės suspenduoti Frankas Lampardas ir Johnas Obi Mikelis. Londone jau galės žaisti Edenas Hazardas ir Samuelis Eto‘o, tačiau „Chelsea“ turės verstis be vartininko Petro Čecho ir veikiausiai Johno Terry.

Prognozuojama starto sudėtis:

Markas Schwarzeris; Cesaras Azpilicueta – Branislavas IvanovičiusGary CahillasAshley Cole'as; Ramiresas – Davidas Luizas – Oscaras; Willianas – Edenas Hazardas; Fernando Torresas.

„Atletico“

Puikią sportinę formą šį sezoną demonstruojanti „Atletico“ ekipa pagaliau sulaukė savo progos ir vėl patekti į finalą. Paskutinį kartą „Rojiblancos“ fanai tokiu komandos pasiekimu džiaugėsi 1973 metais.

Treneris Diego Simeone puikiai sustygavo savo ekipą, o ketvirtfinalyje jie sugebėjo eliminuoti ir tokią komandą kaip „Barcelona“. „Chelsea“ klubas nesitiki lengvos kovos Anglijos sostinėje, o „Atletico“ komanda už savo namuose neišnaudotas progas bandys atsigriebti Londone.

Ispanijos „Primera“ pirmenybėse Madrido ekipa iškovojo nelengvą, tačiau svarbią pergalę. Išvykoje minimaliu skirtumu D. Simeone auklėtiniai palaužė „Valencia“ komandą ir žengė tvirtą žingsnį titulo link. Lemiamą įvartį šiame susitikime pelnė Raulis Garcia.

„Atletico“ klubas į Londoną išvyko beveik visos sudėties ir traumą patyrusių žaidėjų nėra, tačiau susitikimą praleis kapitonas Gabi, kuris pirmame mače „užsidirbo“ geltoną kortelę ir išnaudojo jų limitą.

Prognozuojama starto sudėtis:

Thibaut Courtois; Juanfranas – Miranda – Diego Godinas – Filipe Luisas; Mario Suarezas – Tiago – Arda Turanas – Koke; Raulis Garcia – Diego Costa.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (99)