Dviem įvarčiais pirmavęs Maskvos „Spartak“ klubas svečiuose apmaudžiai 2:3 (2:3) nusileido Salonikų PAOK futbolininkams.

17 min. po Ivelino Popovo ir Quincy Promeso įvarčių spartakiečiai atsidūrė priekyje 2:0, bet šeimininkai dar iki pertraukos sugebėjo persverti rezultatą savo naudai: po įvartį pelnė Aleksandras Prijovičius, Dimitrios Limnios ir Dimitrios Pelkas.

Tiesa, nepaisant patirtos nesėkmės – viskas „Spartak“ žaidėjų rankose ir kojose. Per kitą savaitę Maskvoje vyksiantį atsakomąjį mačą juos tenkintų ir minimali pergalė 1:0 ar 2:1.

Kitame mače austrų „Salzburg“ klubas po dviejų 11 metrų baudinių ir puolėjo Munaso Dabburo dublio namuose 3:0 (2:0) pranoko Tetovo „Škendiją“ iš Makedonijos.

Tuo metu dvikova Glazge tarp vietos „Celtic“ ir Atėnų AEK baigėsi lygiosiomis 1:1 (1:1).

Šios poros pralaimėtojai lemiamame UEFA Europos lygos atrankos etape gali susitikti su Marijampolės „Sūduva“ ,jei ši peržengs Jūrmalos „Spartaks“ barjerą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)