Visos 8 trečiadienio vakaro rungtynės prasidėjo nuo tylos minutės, skirtos atminti Argentinoje mirusiai 60-metei futbolo legendai.

Netrukus po pagarbos ženklo Europos stadionuose užvirė kovos – dar dvi komandos užsitikrino kelialapius į aštuntfinalio etapą.

A grupėje vietą atkrintamosiose varžybose jau turi čempionų titulą ginanti Miuncheno „Bayern“ vienuolikė. Bavarai namuose 3:1 (1:0) patiesė „Salzburg“ futbolininkus ir į sąskaitą įsirašė ketvirtą pergalę iš tiek pat galimų. „Bayern“ sąskaitoje yra 12 taškų.

C grupėje dėl vietos kitame etape jau ramūs „Manchester City“ futbolininkai, kurie išvykoje 1:0 (1:0) pranoko Pirėjo „Olympiakos“. 36 min. įvartį po nuostabaus Raheemo Sterlingo perdavimo pelnė Philas Fodenas. „Manchester City“ taip pat laimėjo visas ketverias rungtynes ir savo sąskaitoje turi 12 taškų.

B grupėje lyderė Menchengladbacho „Borussia“ nepasigailėjo Donecko „Šachtar“ – 4:0 (3:0), o Madrido „Real“ paklo į antrąją vietą po išvykoje 2:0 (1:0) pasiektos pergalės prieš Milano „Inter“.

Įvarčius svečiams pelnė Edenas Hazardas (7 min. nuo 11 m žymos) ir Rodrygo (59 min.). Šeimininkai nuo 33 min. žaidė be pašalinto iš aikštės Arturo Vidalio, kuris dvi geltonas korteles prieš save išvydo už ginčus su arbitru.

D grupėje netikėtą pralaimėjimą namie patyrė „Liverpool“ ekipa. Anglijos čempionė namie 0:2 (0:0) neprilygo Bergamo „Atalanta” atstovams. Įvarčius svečiams 60 ir 64 min. atitinkamai pelnė Josipas Iličius ir Robinas Gosensas.

„Liverpool“ kol kas išlieka pirmoje grupės vietoje su 9 taškais, tačiau anglams ant kulnų lipa ir „Atalanta“, ir Amsterdamo „Ajax“ komandos – abi jos turi po 7 taškus.

Visi rezultatai

A grupė

Miuncheno „Bayern“ 3 – 1 „Salzburg”

Madrido „Atletico” 0 – 0 Maskvos „Lokomotiv”

Standings provided by SofaScore LiveScore

B grupė

Menchengladbacho „Borussia“ 4 – 0 Donecko „Šachtar“

Milano „Inter“ 0 – 2 Madrido „Real”

Standings provided by SofaScore LiveScore

C grupė

Pirėjo „Olympiakos“ 0 – 1 „Manchester City”

Marselio „Olympique” 0 – 2 „Porto”

Standings provided by SofaScore LiveScore

D grupė

„Liverpool“ 0 – 2 Bergamo „Atalanta”

Amsterdamo „Ajax” 3 – 1 „Midtjylland“

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)