Ovjedo „Real“ futbolininkai paskutinėse savo sezono rungtynėse 3:2 palaužė „Ibiza“ ekipą ir vos nuaidėjus finaliniam švilpukui puolė intensyviai švęsti.

Asturijos regiono ekipa džiaugėsi ne tik savo pergale, bet ir neva palankiu kitų rungtynių rezultatu – žaidėjai buvo klaidingai informuoti, kad rungtynėse tarp Žironos ir Burgoso ekipų buvo pelnytas įvartis, atveriantis jiems kelią į atkrintamąsias varžybas.

Žiūrovai stadione liko priblokšti, o pati futbolininkų šventė truko neilgai – vos po kelių akimirkų švenčiantieji iš kitų komandos draugų išgirdo, kad kažkas juos suklaidino. Žironos ir Burgoso komandos mačą baigė lygiosiomis 0:0, o šis rezultatas Oviedo „Real“ buvo nepalankus.

Viskas baigėsi tuo, kad į krūvą ant žaliosios vejos suvirtusių žaidėjų akyse triumfo kibirkštėles pakeitė ašaros – „Real“ sezonas baigėsi surinktais 68 taškais ir galutine septinta vieta turnyro lentelėje.


Šeštąją vietą dėl geresnio įvarčių santykio užėmė „Gironos“ ekipa, kuri taip pat surinko 68 taškus. Jeigu ji būtų pralaimėjusi, o apie tai ir buvo klaidingai informuoti švęsti pradėję futbolininkai, būtent „Oviedo“ ekipai būtų atitekusi šeštoji vieta ir teisė kovoti dėl vienintelio likusio laisvo kelialapio į elitinį „La Liga“ divizioną.

Tiesioginius kelialapius į „La Liga“ iškovojo „Almeria“ ir „Valladolid“ ekipos, „Segunda“ divizione užėmusios 1-2 vietas.

Dė likusio kelialapio atkrintamosiose varžybose kovos „Eibar“, „Las Palmas“, „Tenerife“ ir „Girona“ komandos.

Standings provided by SofaScore LiveScore


Tuo metu į žemesnį divizioną iš „La Liga“ po šio sezono iškris tris paskutine vietas užėmusios ekipos – Vitorijos „Deportivo Alaves“, Valensijos „Levante“ ir „Granada“.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją