Taip vadinamą „hat-trick'ą“ surinkęs E. Haalandas pasižymėjo 40-ą, 50-ą, ir 54-ą minutę.

Per 19 „Premier“ lygos rungtynių norvegas jau pelnė 25 įvarčius ir pralenkė abu praėjusio sezono geriausius snaiperius Mo Salahą ir Heung-Min Soną, kurių sąskaitoje buvo 23 įvarčiai. Iki šio sezono pabaigos dar liko žaisti 18 rungtynių.

E. Haalandas pagerino ir dar vieną rekordą. Kol kas niekam nebuvo pavykę per 19 rungtynių surinkti keturis „hat-trick'us“. Prieš tai tokią statistiką rinkusiam Ruudui van Nistelrooy prireikė 65 rungtynių.


Įspūdingas ir norvego taiklumas. 74 jo šūviai į varžovų vartus virto 25 įvarčiais. „Manchester City“ rekordininkui Sergio Aguero surinkti 25 pirmuosius „Premier“ lygos įvarčius prireikė 150 smūgių.

Kitas „Manchester City“ žaidėjas Kevinas de Bruyne tapo daugiausiai rezultatyvių perdavimų šį sezoną lygoje atlikusiu futbolininku. Po jo perdavimo šiose rungtynėse E. Haalandas galva pelnė pirmąjį savo įvartį.

Iš viso K. de Bruyne sąskaitoje yra 16 rezultatyvių perdavimų. 7 iš jų virto norvego įvarčiais.


Kitų rungtynių rezultatai:

„Leeds“ – „Brentford“ 0:0

„Arsenal“ – „Manchester United“ 3:2

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją