Italijos valdžia jau kurį laiką leidžia komandoms treniruotis, tačiau M. Balotelli savo klubo treniruotėse nepasirodė. „Brescia“ tokio elgesio nusprendė netoleruoti.

Italai paaiškino, jog 29-erių puolėjas atleistas dėl disciplinos nesilaikymo ir nuolatinių išsišokimų. Pasak pranešimų, „Brescia“ pateiks visus M. Balotelli nusižengimus ir taip sieks išvengti jam mokėti už atleidimą numatytą piniginę kompensaciją.

„Serie A“ pirmenybės bus atnaujintos po dviejų savaičių, o „Brescia“ jose užima paskutinę vietą ir turi labai nedaug šansų išvengti iškritimo į žemesnį divizioną. M. Balotelli klube per 19 mačų pelnė 5 įvarčius.

Italijos rinktinės puolėjas į gimtinę grįžo praėjusią vasarą. Prieš tai jis rungtyniavo „Marseille“, „Nice“, „Milan“, „Liverpool“, „Manchester City“ ir „Inter“ ekipose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)