Anglijos čempionai sutriuškino sostinės ekipą net 8-2.

"Kai praleidi aštuonis įvarčius, telieka jaustis pažemintam,- kalbėjo prancūzas. - Ši diena mums buvo tragiška, dviejų dalykų - ne stipriausios sudėties ir silpnumo - kombinacija. Antrajame kėlinyje fiziškai tiesiog sugriuvome."

Paklaustas, ar nesvarsto galimybės atsistatydinti, prancūzas iš pradžių miglotai priminė, kad prieš kitą mačą laukia tarptautinių varžybų pertrauka, bet po tiesiai atsakė: "Ne, tikrai ne."

Ir tęsė: "Žinau, jog Anglijoje įprasta po tokių pralaimėjimų kalbėti apie sprendimą - pirkti naujus futbolininkus. Šiandien mes vertėmės be aštuonių žaidėjų. Kiekvieną ekipą toks faktas paveiktų."

Tuo metu "Man Utd" treneris Seras Aleksas Fergusonas pripažino nesitikėjęs tokios didelės pergalės.

"Netikėta, nes žaidžiant prieš "Arsenal" visuomet tikiesi sunkių rungtynių,- sakė škotas. - Akivaizdu, kad varžovai yra susilpnėję, bet mes vis tiek puikiai atlikome savo darbą.

Kartais elgėmės pernelyg nerūpestingai ir leidome jiems sukurti progų, kadangi puolime "Arsenal" turi gerų futbolininkų."

Fergusonas gynė Wengerą: "Nemanau, kad teisinga jį kritikuoti. Arsene'as padarė daug ir pakvietė į komandą keletą labai gražiai žaidžiančių futbolininkų. Be to, žmonės pamiršta, kad jis daug padarė balansuojant klbuo biudžetą. Pasaulis šiais laikais - ciniškas."

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją