Vasarį prie riterių prisijungęs T. Švedkauskas greitai išsikovojo vietą starto sudėtyje, o Europos lygos atrankoje prieš „Irtyš“ atrėmė 11 metrų baudinį.

Vasarą prie ekipos prisijungęs D. Kazlauskas tapo rezultatyviausiu bei naudingiausiu (pagal „Instat“ duomenis) žaidėju.

Tiek T. Švedkauskas, tiek D. Kazlauskas dėl savo žaidimo praėjusiame sezone buvo sulaukę dabar jau buvusio Lietuvos rinktinės trenerio Edgaro Jankausko dėmesio.

„Esu laimingas prisijungęs prie „Trakų“. Pastarieji metai man nebuvo tokie, apie kokius svajojau, o atvykimas čia vėl padėjo atgauti buvusią sportinę formą ir pajusti žaidimo malonumą. Tikiuosi, kad kitąmet išlaikysime komandos branduolį ir galėsime sėkmingai tęsti tą darbą, kurį pradėjome su treneriu Kibu Vicuna“, – sakė D.Kazlauskas.

Jis ir T. Švedkauskas prisijungė prie Dovydo Virkšo ir Lajo Traore, kurie taip pat turi sutartis kitam sezonui.

„Tiek Tomas, tiek Donatas yra ta ašis, aplink kurią iškart po sezono planavome lipdyti komandą. Be abejonės, džiaugiamės, kad kitąmet juos ir vėl turėsime pas save“, – sakė klubo direktorius Virmantas Lemežis, pridūręs, kad didžiąja dalimi komanda bus suformuota per sausį.

Be to, pagrindine užduotimi lieka trenerio paieškos.

Pasiruošimą 2019-ųjų pirmenybėms „Trakai“ pradės sausio 7 d.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)