„Aš turiu tuo domėtis, juk į rinktinę buvo pakviesti du mūsų futbolininkai (šypsosi). Noriu pagirti Lietuvos ekipą, sužaidus abejas rungtynes labai aukštu lygiu. Man, kaip treneriui, labai malonu, kad mūsų klubo žaidėjai buvo kartu ir prisidėjo prie pasiekto rezultato.

Nerijus (Valskis) buvo labai aktyvus tiek vienose, tiek kitose rungtynėse. Plika akimi matėsi, kiek jėgų jis atidavė, kad buvo pasiektas teigiamas rezultatas. Kalbant apie Deividą (Česnauskį), tai neabejoju, kad jo patirtis ir gebėjimas bendrauti prisidėjo prie gero komandos klimato, kuris yra matomas net plika akimi“, – įspūdžiais „Trakų“ oficialiai svetainei dalinosi vyriausiasis treneris.

S. Kovaleco nuomone, Lietuvos rinktinės atsigavimą lemia labai stipri varžovų analizė.

„Per tas trejas rungtynes, kurias stebėjau, aš pamačiau gražų paveikslėlį, kuriame aiškiai yra išdėstyti kontūrai. Tokį paveikslą galima nupiešti tik tada, kai iki smulkmenų yra išanalizuotas varžovo žaidimas. Taip pat Lietuvos rinktinės žaidime mačiau didžiulį intensyvumą ir norą kovoti. Tai yra turbūt svarbiausios detalės futbole. Komanda yra tikrai gerame kelyje“, – dėstė S. Kovalecas, pridūręs, kad jo nenustebintų, jei ši ekipa, pasibaigus turnyrui, stovėtų ant antro laiptelio.

„Neabejoju, kad treneriai padarys analizę, kodėl rungtynių su škotais ir slovėnais pabaigose krito įvarčiai. Mano nuomone, kažkur pritrūko koncentracijos. Kita vertus, Lietuva dar absoliučiai nieko neprarado. Dabar laukia trejos įdomios rungtynės, po kurių bus aiškiau, ko verta ši rinktinė. Bet manęs nenustebintų geras šios komandos finišas. Didelis noras, nuostabi atmosfera ir pagalba komandos draugui – turėdama tokius ginklus, kiekviena komanda gali nuveikti žygdarbius“, – pasakojo S. Kovalecas.

Treneris su „Trakų“ komanda ruošiasi sekmadienį (spalio 16-ą d.) įvyksiančioms paskutinėms Lietuvos A lygos čempionato ketvirto rato rungtynėms Klaipėdoje su „Atlantu“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)