Sekmadienį riteriai prarado net ir teorines viltis pakovoti dėl 2016 metų aukso, tačiau kairiojo „Trakų“ gynėjo tai pernelyg nenuliūdino – jis jau žvelgia į kitą sezoną, kuriame riteriai turės dar daugiau potencialo.

„Aš nemanau, kad mūsų kvalifikacija daug prastesnė nei „Žalgirio“. Taip, šiemet jie įrodė, kad yra stipresni, tačiau mūsų komanda potencialo turi daug. Norėčiau likti „Trakuose“ ir kitą sezoną pabandyti dar kartą“, – apie savo lūkesčius kalbėjo 20-metis A. Wakili.

– Alma, užsiminei apie norą likti Lietuvoje. Teisingai suprantu, kad tave viskas čia tenkina?

– Žinoma. Per tuos kelis mėnesius, kuriuos praleidau čia, tiesiog pripratau ir man čia patinka. Vilnius yra nuostabus miestas, tad jaučiuosi komfortabiliai. Aišku, kartais oras yra šaltesnis nei norėčiau, bet čia gyventi yra gera.

– Ar nesudaro problemų lietuvių kalbos nemokėjimas?

– Kažkaip apie tai net nepagalvojau. Daugelis komandos draugų gerai kalba angliškai, tad dėl bendravimo problemų neturiu. Su kuo reikia, su tuo susikalbu. Be to, lietuviškai jau žinau, ką reiškia „labas“ ar „ačiū“ (šypsosi).

– Ar pripratai prie lietuviško maisto?

– Lietuviška virtuvė man patiko iš karto. Daug ką ragavau pirmą kartą gyvenime ir daug kuo nenusivyliau. Tikrai neturiu kuo skųstis.

– Prieš atvykdamas į Lietuvą, pusantrų metų žaidei Belgijoje. Ar labai didelis skirtumas tarp šių dviejų šalių?

– Nepasakyčiau. Kažkokio kultūrinio šoko nebuvo. Net ir oras panašiai šaltas (juokiasi).

– Norėtum likti Lietuvoje kitam sezonui?

– Kadangi manęs viskas čia tenkina, tai tikrai taip.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)